3 måder du kan passe mere på miljøet

//

Vil du gerne være med til at passe på miljøet, og vil du gerne være en af dem, der er med til at løfte opgaven, har vi her samlet tre måder, du let kan gøre det på.

 

Det er meget nemt at komme i gang med at gøre noget godt for miljøet, og du finder også mange andre måder at bidrage på end bare dem, du ser herunder. Der er altid plads til at gøre mere, når det kommer til miljøet.

 

Med online minilån kan du nemt få råd til bæredygtige alternativer.

1 – Brug offentlig transport i stedet for bil

Er det vigtigt for dig at komme i gang med at passe noget mere på miljøet, kan du jo starte ud med at skifte til offentlig transport i stedet for at køre i bil.

 

Den offentlige transport kører jo alligevel, og det er meget bedre at være 50 mennesker i en bus, end det er at have 50 personbiler på vejene. Så har du mulighed for det, bør du skifte over til offentlig transport, når du eks. skal til og fra arbejde.

2 – Køb genanvendelige produkter

Har du en stor interesse i at gøre noget for miljøet her og nu, kan det være en rigtig god idé at vælge at købe genanvendelige produkter, når du skal købe nye ting. På den måde kan du nøjes med at købe produktet en enkelt gang, og du skal ikke købe nyt, hver eneste gang du har brug for produktet igen.

 

Her kan det eks. være en god idé at købe drikkedunke i stedet for plastflasker, eller at købe sugerør af silikone eller af metal i stedet for af plastik. På den måde kan du bare genbruge produkterne. Få råd til produkterne med et Cashper lån.

3 – Køb ikke nyt tøj fra butikkerne

Så er det også en rigtig god idé ikke at købe nyt tøj, når du har brug for tøj, men at købe genbrug i stedet for. Tøjindustrien er en af de helt store synder inden for klimaområdet, og derfor er det en meget god ide ikke at vælge tøj fra en tøjbutik men i stedet fra en genbrugsbutik, når du mangler nyt.

 

Vi kan jo ikke undgå at mangle noget nyt tøj engang imellem, men så længe du bare køber det brugt, er der ingen ko på isen. Så kan du jo bare købe alt det tøj, du har lyst til.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark