3 mere miljøvenlige ferietyper du kan booke i dag

//

Vil du gerne på ferie, men er du ikke interesseret i at gøre skade på miljøet ved at tage på ferie, er der her et par alternativer til at tage ud at flyve.

 

Der er jo ingen grund til at flyve på ferie, når der er så mange andre gode muligheder for at komme ud at se verden. Og ellers kan du jo også sagtens holde ferie i Danmark uden problemer. Der er mange skønne områder og hyggelige hoteller, som du kan besøge på en ferie i dit eget land.

 

Husk at tage dig godt af dine have og din geranium blomst, inden du tager på ferie.

Busferie

Du kan blandt andet vælge at tage på busferie. Det er bedre end at køre selv, da du på den måde ikke skal køre i en bil kun med få personer, men kan være i et transportmiddel med plads til rigtig mange mennesker på en gang.

 

Du kan finde rigtig mange gode busture til spændende lande sydpå, hvis du vil. Du kan nemt komme med bus til Tjekkiet, Kroatien, Tyskland, Frankrig eller hvor du nu har lyst til at tage til.

 

Vil du gerne bruge noget af din ferie på at komme ned i gear, kan du læse meget mere om afslapning og meditation her.

Cykelferie

Hvis du gerne helt vil undgå at køre med transportmidler, der udleder co2, kan du også vælge at tage på cykelferie i Danmark, eller måske kan du krydse grænsen på din cykel, hvis du har mod på det.

 

Du kan jo vælge at tage et telt med på turen, så du slipper for at bruge penge på overnatning. Du kan også vælge at booke dig ind på små vandrehjem og hoteller undervejs, hvis du ikke har lyst til at slæbe et telt med.

Vandreferie

Sidst, men ikke mindst, er det også en mulighed at tage på vandreferie. Det kan du med fordel gøre herhjemme, da der er mange skønne og flotte vandreruter, som du kan bevæge dig ud på.

 

Du kan blandt andet overveje at gå Hærvejen, som går hele vejen ned gennem Jylland, og som er en tur, der godt kan tage en del dage at gennemføre.

 

Her er det godt at træne lidt op til din tur på forhånd og at købe de rette vandresko, så du har de bedste forudsætninger for at gennemføre en lang tur.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark