3 mere miljøvenlige transportmidler

//

Er det vigtigt for dig at bevæge dig rundt på en mere miljøvenlig måde, men er du ikke helt sikker på, hvordan du bærer dig ad med det, kan det være, at du kan finde løsningen på dit problem lige her.

 

Det behøver ikke at være svært at komme rundt i byen uden at have en bil. Der er jo mange andre og mere miljøvenlige måder at blive transporteret rundt. Med vores bud herunder bliver det ikke nemmere at undlade at afsætte et co2 aftryk, når du skal bruge transport.

 

Er du også glad for at være i haven, er det jo godt at vide, hvornår det er brombær sæson, så du ved, hvornår de er bedst at spise.

Cykel

Det første du kan vælge at  gøre er at købe dig en rigtig god cykel og begynde at cykle rundt. Her bruger du jo kun dine ben til at transportere dig selv rundt med, og der skal ikke sættes gang i en motor, før du kan komme rundt i byen.

 

Vil du være god ved dig selv, så køber du en rigtig god cykel, som er en fornøjelse at køre rundt på.

El løbehjul

Er du ikke meget for at cykle, men vil du stadig gerne have en nem og mere energivenlig måde at bevæge dig rundt på, kan du også vælge at kigge nærmere på at købe dig et el løbehjul. Der er efterhånden mange af dem rundt omkring i byerne i Danmark, og det er også en rigtig god og nem måde at køre rundt på, uden at du behøver at sætte dig på en cykel.

Det er ikke alle, der er lige gode venner med cyklen, og derfor er det jo et virkelig godt alternativ. Du kan også tage det med i bus og tog, hvis du skal bruge offentlig transport for at komme videre.

Bus

Og apropos bus og tog, er det jo også en mulighed for dig at gøre brug af offentlig transport som eks. bus. Og skal du på ferie, kan du jo overveje at tage på tur med den transsibiriske jernbane.

 

Det er meget bedre, hvis flere af os begynder at tage bussen i stedet for egen bil, da der i så fald vil være færre biler på vejene, og det er jo målet på den lange bane. Vi skal gerne have så mange af benzinslugerne væk fra vejene som overhovedet muligt.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark