3 miljøvenlige haveredskaber du kan bruge

//

Elsker du at bruge tid i haven med dine hindbær buske og dine blomster, men vil du gerne være sikker på, at du kun gør brug af miljøvenlige haveredskaber, har vi her fundet et par gode bud frem til dig.

 

Det klart bedste er jo at bruge redskaber, hvor der ikke skal andet end knofedt til. Men nogle gange er det jo bare nemmere at bruge elektriske værktøjer. Så har du ikke al tid i verden til at klippe hæk eller at slå græs, er det en mulighed at kigge på disse haveredskaber som en løsning.

 

Hvis du bliver træt af havearbejde på et tidspunkt, kan du jo overveje en tur til Vordingborg Bio.

Elektrisk ukrudtsbrænder

For det første kan du vælge at købe dig en elektrisk ukrudtsbrænder. På den måde gør du ikke brug af kemikalier eller andet, som er med til at skade miljøet, når du skal have bugt med dit ukrudt.

 

Med en elektrisk ukrudtsbrænder giver du dit ukrudt et termisk chok, som er med til at nedbryde ukrudtet. Og det er ikke særlig dyrt at købe dig sådan en, da du kan finde den til under 1000 kroner.

Elektrisk hækkeklipper

Hvis du ikke gider at bruge en hækkesaks, når du skal klippe din hæk, selvom det nok er det mest miljøvenlige valg, kan du også vælge at købe dig en elektrisk hækkeklipper. Og så er det jo en god idé at sørge for, at du bruger vedvarende energikilder til lade din hækkeklipper op eller til at trække strøm med, hvis du vil være sikker på, at det er så miljøvenligt som muligt.

 

Du kan nemt finde en elektrisk hækkeklipper i langt de fleste byggemarkeder, så det er ikke noget problem at finde en model, som du vil blive glad for.

Elektrisk plæneklipper

Sidst, men ikke mindst, kan det jo også være en idé at overveje at give dig selv en plæneklipper på el. Så er det slut med at bruge den gode gamle på benzin, som mange stadig har, og du kan glæde dig til at få en effektiv og god plæneklipper, der kun kører på el.

 

Du kan alternativt også vælge at kigge på en robotplæneklipper, som er en mulighed, hvis du har en større græsplæne, som du ikke selv gider at bruge energi på at slå. Det er værd at kigge nærmere på, når du skal købe ny plæneklipper.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark