3 store fordele ved at skifte til nye vinduer

//

I 2020 kunne boligejere pr 15. Oktober få tilskud til energiforbedringer af deres bolig, og siden da har vi haft endnu en runde med tilskud, hvortil sidste runde vil forekomme i løbet af efteråret 2021.

Mange boligejere nødt godt af denne økonomiske pulje af penge, som staten havde sørget for var til rådighed til dem, der ønskede at søge. Det viste sig dog, at der var mange om buddet, og puljen løb derfor hurtigt tør. Efterspørgslen var simpelthen for høj.

Var du én af dem, der ikke nåede at få din bid af kagen, så er der håb endnu. Nye energirigtige vinduer behøver nemlig slet ikke at være så dyre. Det er dog vigtigt at finde ud af, om dit hus reelt har brug for nye vinduer, eller om du blot kan nøjes med at skifte dine ruder ud til mere energirigtige valgmuligheder.

Men hvorfor overveje energirigtige vinduer?

Grunden er ganske simpel. Du sparer penge på din varmeregning, hvilket selvfølgelig er et stort plus for langt de fleste. Men ydermere, så forbedrer du faktisk indeklimaet i din bolig. Et sundt indeklima i hjemmet er et kernelement i at have det godt, særligt om natten, når man skal sove.

Vinduer og døre er en del af en boligs klimaskærm. Er klimaskærmen tæt, så mindsker det varmeudslippet, dertil mindre træk og kulde.

Kort fortalt øges komforten i dit hjem. Døjer du med et fugtigt hjem, så vil nye energiruder eller vinduer hjælpe på indeluften. Du mindsker også gevaldigt muligheden for, at der kan opstå skimmelsvamp i dit hjem.

Dertil så bliver din bolig mere effektiv i at holde på varmen, så den ikke slipper ud. Du henter derfor pengene hjem på sigt, da dine varmebesparelser på sigt vil være en god investering.

Øg værdien på din bolig med nye vinduer

Skal du nogensinde af med din bolig, så er det slet ikke tosset at have købt nye vinduer og døre til dit hjem. Hvordan et hus holder på varmen, og hvor meget det koster at varme en bolig op er nemlig et af de vigtigere elementer, som nye købere lægger mærke til.

Din bolig kan derfor stige i værdi som resultat af, at du har foretaget dig denne investering.


Skal du have nye vinduer med 3-lags glas, så kig forbi Klarvinduer.dk

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark