5 bedste europæiske byer for historieelskere

//

Hvis du er en fan af historie, er Europa det rette sted for dig. Der er utallige byer og landsbyer med historiske seværdigheder og attraktioner, der venter på at blive udforsket. I dette blogindlæg vil vi diskutere 5 af de bedste europæiske byer for historieelskere. Fra gamle ruiner til smukke katedraler, disse destinationer har noget for enhver smag!

Rom

Nummer et på vores liste er Rom, Italien. Denne by er fuld af historiske seværdigheder, fra Colosseum til Vatikanet. Du kan bruge flere uger på at udforske alle Roms seværdigheder og alligevel ikke se alt!

Prag

Hvis du er på udkig efter en mere afslappende ferie fyldt med historie, er Prag i Tjekkiet perfekt til dig. Denne by er kendt for sin fantastiske arkitektur, herunder den ikoniske Karlsbro. Der er også masser af museer og kunstgallerier, som du kan udforske.

Paris

Ingen liste over historiske europæiske byer ville være komplet uden Paris, Frankrig! Denne by er hjemsted for nogle af de mest berømte seværdigheder i verden, såsom Eiffeltårnet og notre Dame-katedralen. Du kan også bruge en eftermiddag på at slentre gennem Luxembourg-haven eller klatre op på toppen af Triumfbuen.

Wien

Hvis du er interesseret i at lære om musikkens historie, er Wien en by, du ikke må gå glip af. Denne østrigske hovedstad er hjemsted for mange berømte komponister, såsom Mozart og Beethoven. Du kan også besøge Wiener Statsoperaen eller tage på en rundvisning i Hofburg-paladset.

Berlin

Berlin i Tyskland er et must for historieelskere. Byen var engang delt af Berlinmuren, og i dag kan du se rester af denne tidsperiode overalt i byen. Du kan også lære om tysk historie på mindesmærket for Berlinmuren eller det jødiske museum.

Så hvis du ikke kan få nok a historiske oplevelser, så har du nu fået 5 tips til, hvor turen kan gå hen. Find rejsetips og guides på www.rejsentil.dk.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark