5 retter, du kan servere på din første date

//

At lave mad til din første date kan være nervepirrende. Hvad nu hvis de ikke kan lide det? Hvad hvis du laver en fejl? Slap af! Vi har styr på det. I dette blogindlæg vil vi diskutere 5 retter, der er perfekte til din første date. Disse opskrifter er nemme at følge og vil imponere din date! Så tag dit forklæde og kom i gang med at lave mad!

Stegt kylling

Den første ret på vores liste er en enkel, men elegant stegt kylling. Denne ret er perfekt til en date night, fordi den er relativt nem at lave, og den imponerer altid. Stegt kylling er også alsidig – du kan servere den med en række forskellige sider, så den vil helt sikkert behage alle.

En pastaret

Det næste punkt er pasta. Dette er endnu en klassisk ret, der helt sikkert vil behage dig. Den er også nem at lave, så du behøver ikke at bruge mange timer i køkkenet. Desuden er der så mange forskellige måder at lave pasta på, så du kan virkelig være kreativ med denne ret.

En salat

Nu ved vi, hvad du tænker – salater er kedelige! Men hør os lige. En salat kan faktisk være en virkelig imponerende ret, især hvis du selv laver den. Desuden er det sundt, så din date vil sætte pris på, at du forsøger at gøre et godt indtryk. Find inspiration på Gastrokemi.dk.

En suppe

Suppe er en anden god mulighed til en første date. Den er nem at lave og kan være meget imponerende, især hvis du laver en hjemmelavet suppe. Desuden er det en god måde at vise dine madlavningsevner på.

En dessert

Sidst, men ikke mindst har vi desserten. Dette er en fantastisk måde at afslutte måltidet på og imponere din date. Der er så mange forskellige desserter, du kan lave, så du kan helt sikkert finde en, som de vil elske.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark