Mennesket har altid været tæt forbundet i symbiose med naturen

//

Mennesket har altid været tæt forbundet med naturen. Fra det øjeblik vi for første gang kunne plante frø og se dem vokse, indså vi magien i at tage noget lille og se det blive til noget stort og blomstrende. Landbruget er en af de ældste menneskelige aktiviteter – vi har dyrket afgrøder, planter og blomster i mange år. Der er mange grunde til, at mennesket begyndte at dyrke landbrug – nogle siger, at det var af nødvendighed, mens andre mener, at det var en åndelig forbindelse, som vi følte med jorden. Uanset hvad årsagen måtte være, er én ting sikkert – mennesket har altid været fascineret af planter! Start din planterejse i dag hos https://www.nordlandseeds.dk/ de har massere af gode planter som du kan starte ud med. Ydermere er der også klar til at hjælpe med lige det du har brug for.

Mennesket og naturen har altid været tæt forbundet

Lige siden vi sået frø og så dem vokse, har vi været beundret over den magi, der ligger i at tage noget lille og gøre det til noget stort og smukt. Landbrug er en af menneskehedens ældste aktiviteter, og vi har dyrket afgrøder, planter og blomster i tusindvis af år. Nogle siger, at vi begyndte at dyrke landbrug af nødvendighed, mens andre mener, at det var en åndelig forbindelse, som vi følte med jorden. Uanset hvad årsagen er, er én ting sikkert: Mennesker har altid været fascineret af planter!

Start ud med at gøre dette

En velvoksen have kan være et smukt syn – men det kræver en del arbejde at nå dertil! Her får du nogle tips til, hvordan du bedst dyrker din have:

1. Start med at planlægge, hvad du vil dyrke – lav en liste, og sørg for at medtage grøntsager, frugt, urter og blomster.

2. Vælg et sted i din have, hvor der er masser af sollys – de fleste planter har brug for mindst 6 timers direkte sollys hver dag.

3. Jorden er afgørende, når du dyrker planter – sørg for, at din jord er frugtbar og veldrænet, før du planter den. Du kan teste din jords pH-værdi med et jordprøvesæt.

4. Vand dine planter regelmæssigt, men pas på, at du ikke overvander dem. Kontroller jævnligt jordens fugtighedsniveau og vand derefter.

5. Læg muld omkring dine planter for at hjælpe med at holde fugten i jorden og beskytte dem mod ukrudt.

Med disse tips i baghovedet er du klar til at begynde at dyrke din helt egen have!

Nogle blomster er nemmere at dyrke end andre – her er nogle af vores favoritter:

1. Purple Haze er en af de nemmeste blomster at dyrke – de elsker solen og vokser højt og stærkt.

2. Gorilla Glue er også nemme at dyrke og findes i mange forskellige farver, bl.a. rød, pink, hvid og orange.

3. Girl Scout Cookies er en anden blomst, der er nem at dyrke og de giver en fantastisk duft.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark