Computer reparation er et bæredygtigt valg

//

Vi har alle et ansvar for udviklingen af den store vide verden og det kræver at vi er gode til at se på de ting vi gør og overveje en ekstra gang, om vi er i færd med at gøre det der er det mest klimakorrekte eller om der er bedre løsninger. Selv når computeren går kold, kan du vælge det mest bæredygtige valg, som ikke bare er at smide computeren ud og købe en ny i første omgang.

En fornuftig løsning for både pengepungen og klimaet

Når vi taler om de mest bæredygtige valg i vores dagligdag, så er det nok mest situationer med sortering af pap til papaffald, metal til metalaffald og så videre, men bæredygtige valg er meget mere end bare det. Også når der er tale om køb af nye ting frem for genbrug når det er muligt, kan være med til at gøre en enorm forskel for vores klima på sigt.

Reparation af bærbar computer er ikke bare en fornuftig løsning for pengepungen, men kan i den grad også være et mere bæredygtigt valg fra din side, frem for hvis du f.eks. blot kassere din computer der er i stykker og køber en ny i stedet for at reparere på computeren.

Forlæng computerens levetid med reparation og spar klimaet for unødig belastning

Der findes mange der tror at med det samme du ejer et af Apples produkter, så bliver en reparation for dyr en løsning og det er derfor bedre at købe en ny som du ved virker helt perfekt. Der er dog muligheder for en Mac reparation til fornuftige penge, som vil kunne være langt billigere alternativ til at købe en ny Mac, for vi alle ved at en Mac ikke er den billigste computer på markedet.

Det er dog ikke bare pengepungen der kan få store glæder af, at der vælges at reparere fremfor at kassere. Klimaet vil i den grad sætte pris på at der prioriteres reparation af enheder som computere og det skyldes flere ting i en computers livscyklus.

Få garanti på dine reparationer

En computer koster meget på den miljømæssige konto at bygge op og selve fremstillingen alene vil være en proces der vil kræve lidt af vores allerede små ressourcer som vores klima råder over. Det er dog ikke kun under selve fremstillingen, men også når en computer afskaffes belaster det klimaet rigtig meget. Det giver altså rigtig god mening at der vægtes at købe brugt og at der vægtes at reparere frem for ar kassere noget.

Du kan let få foretaget din reparation hurtigt hos f.eks. PC Servicecenter, så du har din computer tilbage i favnen så god som ny på ingen tid. Her gives der desuden 1 års garanti på arbejdet med reparationen og du har derfor sikret dig mindst et år mere med din kære computer.

Selve PC Servicecenter kan du finde flere forskellige steder i og omkring København og der er ikke krav om nogen tidsbestilling for at aflevere computeren til reparation. Du kan derfor bare dukke op på et af værkstederne når det passer dig og værkstedet vil herfra starte med en fejlfinding for derefter at fikse din computer så de selv med ro i sindet kan tilbyde dig 1 års garanti på arbejdet.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark