De bedste romantiske film du bør se i år

//

Uanset om du planlægger en romantisk date night eller leder efter en film at se med dine venner, er der ingen mangel på gode romantiske film derude.

Fra feel-good-komedier til tårevædende dramaer, der er noget for enhver smag. Her er nogle af de bedste romantiske film, du bør se i år.

A Star Is Born (2018)

Denne genindspilning af den klassiske musical fra 1937 har Bradley Cooper og Lady Gaga i hovedrollerne i en historie om to kunstnere, der forelsker sig i hinanden. Denne film er en følelsesmæssig rutsjebane, der vil få dig til at grine, græde og falde i svime på samme tid. Selv hvis du har set originalen, er denne version værd at se for dens moderne tilgang til en tidløs historie.

Lost in Translation (2003)

Denne film med Bill Murray og Scarlett Johansson i hovedrollerne fortæller historien om to fremmede, der finder trøst og fællesskab i hinanden under deres ophold i Tokyo. Det er en stille film, der udforsker temaer som ensomhed og fremmedgørelse, men den formår også at være opløftende og hjertevarm på samme tid.    

Før solopgang (1995)

Denne kultklassiker følger to fremmede mennesker, der mødes på et tog fra Budapest til Wien og tilbringer en nat sammen og udforsker byen, inden de skilles for altid. Det er en smuk film, der indfanger følelsen af at blive forelsket uden at blive alt for sentimental eller klichéagtig – et must for enhver fan af romantiske film!

Der findes så mange fantastiske romantiske film, at det kan være svært at vælge, hvilke man skal se. Men disse tre film er helt sikkert værd at se, hvis du vil have noget inderligt og meningsfuldt i år. Uanset om du leder efter noget at se sammen med din kæreste eller bare vil nyde en god romantisk film alene, så har disse film noget særligt, som vil give dig en varm og blød følelse indeni. Så sæt dig til rette med nogle popcorn og nyd dem.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark