Den bedste shampoo er på fast form – mød shampoo baren

//

Hvis du er som de fleste mennesker, har du sikkert aldrig hørt om shampoobarer før. Men tro os, de er fantastiske! Shampoo barer er lavet af fast sæbe i stedet for den flydende form, som traditionelle shampooer bruger. Det gør dem meget mere miljøvenlige, og de holder meget længere end traditionelle shampooer. Så hvis du er på udkig efter en mere bæredygtig løsning, er shampoobarer helt sikkert den rigtige løsning!

Shampoobar skummer ikke så meget

Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på, når du bruger shampoobarer. Først og fremmest skummer de ikke så meget som traditionelle shampooer. Det skyldes, at der ikke er sulfater i shampoobarer, som skaber det skummende skum, som vi alle er vant til. Men bare rolig, din håret bliver stadig lige så rent!

De virker måske ikke med hårdt vand

En anden ting, du skal huske på, er, at shampoobarer måske ikke virker så godt, hvis du har hårdt vand. Det skyldes, at sæben ikke kan opløses så let i hårdt vand, og det kan få dit hår til at føles tørt og stråagtigt. Hvis du har hårdt vand anbefaler vi, at du bruger en vandafblødgører, før du bruger shampoobarer.

Du skal muligvis justere din hårrutine

Endelig kan du blive nødt til at justere din hårrutine, når du bruger shampoobarer. Du skal f.eks. måske bruge balsam oftere eller bruge en anden type børste. Men bare rolig, når du først får styr på det, er det en leg at bruge shampoobarer! Køb dit eget shampoo bar start sæt og prøv det. Køb din nye shampoo bar her.

Vi håber, at denne artikel har overbevist dig om, at du skal prøve shampoobarer! De kræver måske lidt tilvænning, men vi tror, at du vil blive overrasket over, hvor meget du elsker dem. Så prøv dem endelig – dit hår vil takke dig!

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark