Derfor skal du som firma gå op i miljømærket

//

I Danmark findes der to officielt anerkendte miljømærker; EU-blomsten og Svanemærket. Du har uden tvivl set dem i både supermarkedet og på apoteket. De to giver dig garanti for, at produktionen og indholdet lever op til en række skrappe krav, som både er af god kvalitet og tager hensyn til menneskelig sundhed. De er til fordel for dig og den generelle velfærd for dine medarbejdere, og baner vejen for en mere miljøvenlig fremtid.

Miljømærket er godt for dig og dit image – og miljøet!

Som firma bør du sætte miljømærket højt – af flere grunde! Først og fremmest er det bedre for dine medarbejdere. Der er fokus på indholdet, så produktet er så ufarligt og sund som muligt. Det giver større velfærd på arbejdspladsen, når der er fokus på det, der er bedst for dine ansatte.

Det sender desuden et godt signal om, at du bekymrer dig om både miljøet og generel velfærd – et signal, der går ud til både medarbejdere og offentligheden. Det er det sunde valg på alle fronter. Uanset om der er tale om et bogholderi som det her, eller man driver en tech-virksomhed.

Ligesom du gerne vil det bedste for dig, din krop og dit firma, skal det skinne igennem i dine handlinger. Ved at vælge miljømærket får du alt det gode, plus en garanti for, at kvaliteten er i top hele vejen igennem. Det er det nemme valg for en indsats, der gavner miljøet, og det er et nemt, lille skridt i den rigtige retning.

Du kan gøre en forskel uden at ændre dine vaner meget. Små justeringer er vejen frem, særligt for firmaer, der ikke altid har mulighed for at foretage radikale og ekstreme ændringer. Hav miljømærket i mente, næste gang du skal bestille fra din leverandør, og træf gode beslutninger.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark