Er smartphones lavet af bæredygtige materialer?

//

Der produceres millioner af nye smartphones hver eneste dag, og vi er vilde med vores telefoner. Mange af os skifter dem også ud en gang eller to om året, bare fordi vi nu engang kan.

 

Men er smartphones lavet af bæredygtige materialer? Desværre ikke. Der er store dele af de moderne mobiltelefoner, der ikke kan genbruges, som det ser ud i dag, ellers om i hvert fald ikke bliver genbrugt. Og det er en skam.

 

mit telmore.dk kan du altid læse mere om de nyeste trends inden for smartphones.

Kan jeg købe en bæredygtig smartphone i dag?

Men findes der slet ikke en eneste bæredygtig smartphone på markedet i dag? Jo, der er faktisk et firma, der arbejder på at lave en bæredygtig mobil. Det er firmaet Fairphone, der kæmper en kamp for at lave mobiltelefoner meget mere bæredygtige, så du ikke skal have dårlig samvittighed over at købe en ny mobil.

 

Kender du ikke til Fairphone, er det måske på tide at læse op på dem, så du måske overveje at købe en mobil fra dem, næste gang du skal have en.

 

Husk også at melde dig til en a-kasse, nu hvor du er på nettet. Læs mere om HK a kasse her.

Spændende at se hvad fremtiden bringer

Der er ingen tvivl om, at det nok skal blive spændende at se, hvad fremtiden bringer inden for lige netop det marked. Der bliver uden tvivl allerede nu brugt utroligt meget tid på at finde på mere bæredygtige løsninger, som forhåbentlig snart kan blive rullet ud til masse markederne.

 

Stort alle mennesker i hele verden gør brug af en smartphone i dag, og vi smider millioner af mobiler ud hver dag. Derfor er det også vigtigt, at vi finder frem til en mere bæredygtig model, når det kommer til smartphones.

Tænk bæredygtigt i dine daglige valg

Det kan generelt være en rigtig god idé at tænke meget mere bæredygtighed ind i dine daglige valg, der hvor du har mulighed for det. Ligesom det kan være en idé for dig at købe en mobil fra Fairphone en dag, er der måske også andre områder i dit liv og i din dagligdag, hvor du kan vælge mere bæredygtigt.

 

Jo flere der tænker mere bæredygtigt i deres dagligdag, desto hurtigere får vi også et meget bedre miljø og et bedre klima, som vi kan glæde os over i mange år fremover.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark