Et kæmpe udvalg af lækre bæltetasker i læder

//

For nogle år siden var en bæltetaske noget, man forbandt med at være en smule kikset og meget turistet. De var placeret solidt om livet, og tjente typisk blot det praktiske formål at have alle sine ejendele opbevaret og placeret nemt tilgængeligt på kroppen.

I dag har bæltetaskerne fået et helt nyt formål. Det er nemlig blevet moderne igen, og ikke på den klassiske turist måde, men nu bæres de over skulderen i stedet. Bæltetasken har stadig samme praktiske formål men bærers nu på en helt ny og moderne måde. Den stigende interesse betyder selvfølgelig også, at der produceres flere og flere forskellige, og en del uden man overhovedet kan sætte dem om livet, selvom de stadig betegnes som en bæltetaske, har folk vænnet sig til at kaste dem over skulderen i stedet, og derfor er den lille spænde lukning ikke længere en nødvendighed. 

Jeg har længe været på udkig efter en fed bæltetaske, gerne af god kvalitet, som kan holde længe og samtidig er flot at se på. 

For nyligt fandt jeg Bastian lædervarer, hvor de som navnet antyder, har en masse forskellige læderprodukter. Blandt andet et kæmpe stort udvalg af fede læder bæltetasker. 

Priserne på disse bæltetasker ligger fra 400kr. og op til 900kr. de har derfor et udvalg, hvor de fleste kan være med. De har bæltetasker i sort, brunt, blåt og cognac farvet læder, hvilket giver mulighed for at få bæltetasker, som matcher forskellige outfits. 

De har bæltetasker til både mænd og kvinder, og de er alle i ægte læder og af super høj kvalitet. Udover at være gode på ferie, når man gerne vil have hænderne frie, så er de også super gode i hverdagen blandt andet på en cykeltur, er det super anvendeligt at have en crossover bæltetaske på. Hvis du er på shopping er det også dejligt nemt med hænderne fri, og den sidder sikkert og solidt på kroppen. Jeg fandt to forskellige bæltetasker, som jeg ikke kunne leve uden. Den ene er brun og har nogle fine striber i læderet på fronten, som et mønster. Den anden er sort, og har en ekstra lomme foran, som jeg synes var super praktisk. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark