Få mere farve i hverdagen

//

I Nordeuropa kan vi godt have en tendens til at nedtone farverne både på tøj og indretning. Sort, hvidt og diskrete farvenuancer er nok det, de fleste har i hjemmet og klædeskabet – og det er der selvfølgelig ikke noget galt med! Der er bare heller ikke nogen grund til ikke at inkorporere nogle flere flotte farver i din hverdag. 

Du behøver ikke gå all-in og skaffe dig af med alt dit sorte tøj, men måske kunne du prøve at finde nogle stykker tøj i en friskere farve, der kan sættes sammen med det, du allerede har i skabet. For eksempel passer en kulørt bluse til både blå og sorte jeans, men kan også sættes sammen med en nederdel eller en blazer, hvis du skal være lidt mindre casual. 

Hvis du bruger plus-size, kan du måske være fristet af at pakke dig ind; lange bukser, langærmede bluser og trøjer i sort eller grå – måske marineblå, hvis du er rigtig modig. Men det er der ingen grund til! Til store piger laver Zhenzi tøj, der er både moderigtigt og trendy samtidig med, at det har en behagelig pasform.

Føler du dig ikke godt tilpas i et stykke tøj, ender det bagerst i skabet. Derfor kan du med fordel starte din farverevolution i klædeskabet ved at vælge noget af dit yndlingstøj, og se, om du kan finde en tilsvarende model i andre farver eller mønstre.I hjemmet kan farverne let inkorporeres ved hjælp af “pynt”. Måske virker det voldsomt med en blå sofa, men så kan nogle blå sofapuder være lige det, du manglede. Det er de små ting i indretningen, der gør den store forskel, og det er altså ikke nødvendigt at skifte sine store møbler ud. Vælg billeder, puder, tæpper, lamper, vaser eller andet nips i en eller flere farver, for at skabe lidt mere liv og glæde. For eksempel kan et Pappelina tæppe være med til at sætte kulør på indretningen.

Relateret indlæg: Få grønnere tøj med bambus – Vælg bambusstrømper

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark