Find en bæredygtig solcreme

//

Det er vigtigt at du ikke skipper din solcreme, ej heller selvom du gerne vil træffe bæredygtige valg, forbruge mindre og tænker at det der med minimalisme handler om at udelukke produkter i din hverdag og dermed undlade brugen af solcreme.

Minimalisme og bæredygtighed handler nemlig ikke om at undvære, men om at træffe de rette grønne valg, der giver mening i din hverdag. Hvis du undlader solcreme, så ender du måske i den statistik der ses blandt antallet af besøgende på https://hudkraeftklinikken.dk/ hvor flere og flere danskere får konstateret hudkræft som følge af manglende beskyttelse på huden.

Så din solcreme er vigtig, men hvordan forholder du dig, hvis bæredygtighed og miljø samtidig også er en vigtig faktor for dig i din hverdag?

Fokus på bæredygtighed

At du nu er kommet frem til, at du bliver nødt til at købe en solcreme hvert år, for at give dig den bedste beskyttelse af huden betyder ikke, at det nødvendigvis ikke kan gøres bæredygtigt og medtanke på miljøet.

Der findes heldigvis mange produkter fra virksomheder der først og fremmest gør en kæmpe stor indsats for den grønne omstilling og for miljøet, og du vil måske endda også her hos nogle kunne finde et miljø mærke eller to, der indikerer deres indsats.

Derudover kan du vælge at finde produkter med solcreme der ikke indeholder plast og som eventuelt er opmagasineret i beholdere af genbrugsplast frem for nye produktioner, hvilket vil komme til at gøre en kæmpe forskel i den sidste ende, hvis det er det som alle vælger at gøre når de skal afsted for at købe solcreme hvert forår, når solen begynder at titte frem med ekstra kraft på himlen.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark