Fleksibel transport på SU

//

Et excel-regneark med et nøje beregnet budget er realitet for mange unge studerende. Både varme, el, mad og internet står højest på listen over betalinger i hver måned. I nogle måneder rækker SU’en måske kun til d. 20 i måneden, og så står den ellers på pasta og ketchup, indtil der igen tikker penge ind på bankkontoen. For mange unge studerende er der afstand imellem bopæl og uddannelsestid. Og det er en situation, hvor det at pendle ofte er en nødvendighed – en dyr en af slagsen på SU.

 

Der findes heldigvis en række muligheder for at have egen bil – også som studerende. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en labyrint af leasingtilbud og direkte ind i varmen til Fleasing.dk. Et stærkt og troværdigt firma, der består af et team med passion for biler og flair for tal.

 

Udvalget spænder bredt

Hvad enten du er til en BMW med lædersæder eller den lynende hurtige Porsche Taycan, så er der noget for enhver smag. Hos Fleasing er du i sikre hænder, når det kommer til at skulle lease en bil efter dit personlige ønske. Med diverse leasingformer såsom privat split, erhvervs- og sæsonleasing spænder mulighederne bredt. Hvis du f.eks. er træt af at cykle i regn og sne, så er sæsonleasing en oplagt mulighed. Sæsonleaser du en bil, slipper du for at betale afgift i de måneder, hvor du ikke aktivt bruger bilen. Det betyder, at det kun er renten på bilen, du skal betale i de udvalgte måneder.

 

Fordele ved leasing

Set fra det store perspektiv er der utrolig mange fordele ved at lease. Her kan det nævnes, at du kun betaler for køretøjet i den valgte periode, du kan sprede dine omkostninger over længere tid, og ved operationel leasing skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Du kan kvit og frit indhente et tilbud og komme både sikkert, smart og stilrent rundt som studerende.

 

Garantiforsikring giver tryghed

Der er altid en vis usikkerhed forbundet med at kaste sig ud i nye ting – især når økonomien spiller en væsentlig rolle. Derfor er det særdeles vigtigt, at du som potentiel leaser står stærkt fra start og føler dig tryg. Og det er du sikret hos Fleasing. De tilbyder nemlig at købe en garantiforsikring således, at du slipper for at betale uforudsete værkstedsregninger.

Dette foregår i et samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa. Derved slipper du altså for at betale mekaniske reparationer, hvis nu skaden skulle ske. Det giver selvfølgelig også et par pluspoint på SU-kontoen, så der er ekstra råderum til cafébesøg, øl og lidt shopping hist og her.
Er du studerende og ønsker mere fleksibel og stilren transport, så tøv ikke med at kontakte Fleasing. I første omgang skal du blot angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse, men har du yderligere spørgsmål vedr. pris-, garanti- eller leasingaftaler, så står de erfarne rådgivere også klar til at guide dig på vej fra A til B.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark