Forkæl dig selv med miljøvenlige mala kæder

//

Hvis du er et menneske, som går op i bæredygtighed og miljø, så er du måske i det hele taget et menneske, der tænker en del over livet. At tage bæredygtige valg betyder nemlig, man skal tænke over hvilke valg man træffer i sin hverdag, og dette er ikke altid nemt. Uanset hvilke bæredygtige vaner du arbejder med, så betyder de sandsynligvis, at du har nogle gode intentioner og drømme for dig selv og verden. Derfor skal du måske overveje at forkæle dig selv med en af de smukke mala kæder fra byTrampenau. En mala er en meditationskæde, et smukt smykke uden lås og med perler, som bruges til at tælle mantras og bønner eller til at gentage positive bekræftelser og intentioner.

Unikke og personlige malakæder

Hvis du er faldet for tanken om en af de smukke mala kæder, så er der god grund til at besøge https://www.bytrampenau.dk/. Der kan du få smukke og håndlavede mala kæder, som er lavet af krystal – og naturperler. Nogle af de smukke mala kæder afsluttes med vedhæng og andre med guruperle og håndlavet kvast. De designes intuitivt af byTrampenau, og du ved altså du får et helt unikt og personligt smykke. Du kan desuden enten vælge imellem en Håndledsmala, som kan bruges som dobbelt armbånd, eller en malakæde, der er rigtig fin som halskæde. Hvis du ikke er helt sikker på hvilken type mala, der passer bedst til dig og din person, så har du altid mulighed for at kontakte byTrampenau og få råd og vejledning. Udover de fine mala kæder, har du også mulighed for at vælge et clairvoyant budskab sammen med dit personlige smykke. På den måde får du to siders skriftlige clairvoyante budskaber skrevet personligt til dig, og får på den måde rådgivning og støtte sammen med dit smykke.

Smykker designet med omtanke

Udover de forskellige mala kæder, findes der mange andre muligheder for smukke håndlavede smykker designet af byTrampenau. Bag navnet står Kirsten Trampenau, som b.la. er kostvejleder, clairvoyant og coach. Hun designer og laver alle sine smykker selv, og derfor bliver det et unikt smykke man køber hver gang. ByTrampenau gør sig umage for at fornemme den enkelte kundes behov, og derfor bliver det altid en personlig oplevelse at handle hos byTrampenau.

Værdifulde mala kæder til alle

Når du køber dine mala kæder, eller andre af de personlige smykker hos byTrampenau, handler du hos en designer, der vægter bæredygtighed og ordentlighed højt. Det betyder at der prioriteres at indkøbe materialer hos firmaer, der sørger for ordentlige arbejdsforhold, og som gerne benytter sig af bæredygtige materialer som f.eks. genanvendt gul eller sølv. Det ligger byTrampenau på sinde at have omtanke for miljøet, medarbejdere og hinanden så meget som muligt. Derfor kan du med ro i sjælen finde unikke mala kæder hos byTrampenau, hvis du går op i bæredygtighed. Måske får du endda endnu nemmere ved at træffe bæredygtige valg i hverdagen med hjælp fra de smukke mala kæder.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark