Gør det nemmere at inddrage dit barn i hverdagen med et læringstårn

//

Hvis du er forælder til en lille størrelse, ved du sikkert også alt om, hvor nysgerrige børn kan være. De vil gerne følge med i alt og vide alt. Faktisk kan de sjældent styre deres nysgerrighed. Men nysgerrighed er en god ting. Det er nemlig sådan børnene lærer, hvordan de skal begå sig i verden. 

Derfor er et læringstårn også en fantastisk opfindelse. Det er et tårn, som du kan tage med i køkkenet, så dit barn kan følge med i madlavningen. I selve læringstårnet står barnet stabilt og sikkert, så du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt barnet nu falder ned af. Du har naturligvis også mulighed for at købe læringstårne, der er fremstillet af økologiske og bæredygtige materialer, så miljøet bliver skånet mest muligt. 

Få dit barn op i øjenhøjde med et læringstårn 

Den største fordel ved et læringstårn er uden tvivl, at du får dit barn op i øjenhøjde. På den måde kan du nemmere inddrage ham eller hende i hverdagens gøremål. Det er nemlig i barnets natur at iagttage og efterligne voksne. Det er sådan børn til hver en tid har lært, hvordan de skal gebærde sig i den sociale verden. 

Med et læringstårn kan dit barn stå stabilt, mens du eksempelvis klarer madlavningen eller hænger billeder op. Læringstårnet har nemlig en kant hele vejen rundt, så dit barn hverken kan falde bag- eller forover. Derfor er læringstårnet også en bedre løsning end eksempelvis en skammel, hvor barnet nemmere kan falde ned. 

Juster læringstårnet løbende 

Et læringstårn kan justeres, så du altid kan få dit barn op i øjenhøjde. Derfor kan du også sagtens tage tårnet med rundt i hjemmet eller ud til bedsteforældre eller lignende. Du kan nemlig blot justere læringstårnets højde, så det passer til det bord, I skal stå ved. 

Af samme grund har du også mulighed for at anvende læringstårnet i en årrække. Tårnet vokser nemlig med barnet. Derfor er læringstårnet uden tvivl en god investering, når du gerne vil give dit barn de bedste forudsætninger for at deltage i det sociale derhjemme. 

Kan anvendes af flere børn 

Da et læringstårn til børn netop er justerbart, kan det også anvendes af flere børn. Derfor behøves du ikke nødvendigvis investere i flere læringstårne på én gang. I stedet kan du blot justere det ene læringstårn efter, hvilket barn der skal bruge det. 

Gå ikke på kompromis med miljøvenligheden 

Som nævnt behøves du ikke gå på kompromis med dine værdier, når du gerne vil købe et læringstårn. Du kan nemlig købe læringstårne, der er fremstillet af bæredygtige materialer. 

Blandt andet findes der tårne, der er produceret af økologisk træ og malet med økologisk lak. Det er helt klart den mest skånsomme produktionsmåde for både miljøet – men også dit barn. På den måde minimerer du nemlig skadelige kemikalier i dit barns hverdag. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark