Grønt legetøj til børn i miljøvenligt bioplast

//

Vi er i en tid, hvor der er mere fokus end nogensinde før på at leve mere bæredygtigt, men der er stadig mange områder hvor vi kan optimere vores indsats og dette emne kan f.eks. håndteres i kronologisk rækkefølge, hvor man starter med at se på hvad der er godt og skidt for vores miljø fra barnsben.

Ønsk dig bæredygtigt legetøj til dit barn

Der er ingen tvivl om at der er kommet større fokus og mere handling indenfor de bæredygtige tiltag, men hvis vi skal gøre det bare lidt bedre, hvilket vi desværre nok er nødt til da det stadig ikke er alle der helt har forstået alvoren, så bliver vi nødt til at se med lup på alt hvad vi laver og benytter os af i det daglige.

Noget af det vi kan starte med at se nærmere på, er hvilket legetøj vi giver til vores børn, for vores børn kan muligvis lære de vigtigste ting meget hurtigt i livet, men det er i første omgang forældrenes opgave at sørge for at vores børn ikke tager de forkerte valg. Mange er allerede der hvor opmærksomheden er rettet på at det er bio legetøj der f.eks. står på ønskelisten til barnedåben eller fødselsdagen og dette er et rigtig godt sted at starte.

Der bliver kun optimeret og ikke degraderet på kvaliteten og sikkerheden

Når man har tjekket en hel hverdags remedier ud for at se om man benytter de mest bæredygtige løsninger for både børn og voksnes vedkommende, så er du i hvert fald der hvor du har gjort dit for at dit barn starter det miljørigtige liv.

Nogle personer mener at de bæredygtige tiltag kan være svære at benytte sig af, da det mindsker kvaliteten i forhold til hvad man før har været vant til. Dette er dog i de fleste tilfælde ikke korrekt. Det er rigtigt at der kan være nogle anderledes farver og lignende, men legetøj vil f.eks. aldrig gå på kompromis med de kvalitets- og sikkerhedskrav der stilles fra statens side.

Unikt køkkenlegetøj uden nogen former for kemi i bioplast

Til gengæld så vil du bedre kunne sikre dig at du samtidig med at du handler bio legetøj til dine børn og sørger for at der er tale om svanemærket legetøj og helt ærligt så er de farver der f.eks. kommer ud af køkkenlegetøj fra Dantoy kun mere moderigtige og passer bedre ind i den stil som vi danskere fører i vores hjem i forvejen.

Den mere støvede og pastelagtige farve kombineret med et unik look fra legetøj til legetøj er det du får med i dit køb, når du køber bionedbrydeligt legetøj fra Dantoy. Køkkenserien er produceret af genbrugsplast og det kan derfor være at du vil opleve en farveforskel fra den ene gaffel til den anden, men det er med garanti ikke nogen dårlig ting for dit barn og med din viden om at dit barn i legende stund har med 100% genanvendeligt materiale at gøre, vil du sikkert også kunne finde et lille skævt smil frem. Vigtigst af alt er at serien lever op til at der ikke er nogen form for kemi i legetøjet.  

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark