Hold ferie I udlandet med autocamper

//

Forestil dig at ligge på stranden i et varmt land. Du er næsten lige landet, og stået rigtig tidligt op for at fange den billige flyafgang. Der var rod med hotellet, og på en eller anden måde fik i et dyrere værelse end forventet. Men nu er du her, nyder solen alt er godt. Men efter et par dage bliver destinationen altså bare kedelig, og hvad skal i så lige få de næste 10 dage til at gå? I havde da godt nok hørt om den der mega fede by en dags kørsel herfra.. Men så skal i jo finde noget transport, og et nyt hotel.. det lyder dyrt. Gid man dog havde noget mere frihed når man er på ferie. Men vent, det er da også muligt med en kør-selv-ferie i en autocamper fra Ahorn Danmark.

Hos Ahorn Danmark kan du købe og leje autocampere af den højeste kvalitet, med den nyeste teknologi og med de lækreste autocamper-møbler. Hele udvalget kan ses her https://ahorndanmark.dk/koeb-autocamper/. På en kør-selv-ferie i en autocamper får du ultimativ frihed på din ferie. Destinationen er fri og kan variere, og endda ændres selv midt på ferien. I bestemmer nemlig helt selv hvor næste stop skal være.  Samtidig har i alle jeres ting med, og i skal ikke bekymre jer om at holde vægten på bagagen under et forudbestemt antal kilogram. 

Ahorn Danmark er de eneste sælgere i Danmark af det tyske kvalitetsbrand Ahorn Camper, og ydermere behøver du ikke at investere i en autocamper for at komme på den slags ferie. Ønsker du og familien blot at prøve det af, tilbyder Ahorn Danmark også at udleje deres modeller. Autocamperne kan lejes uge for uge og føles altid som nye selvom nogle har kørt i dem før jer. Se hele udvalget af modellerne til udlejning her https://ahorndanmark.dk/lej-autocamper/. Og frygt ej for hvilke regler der er burde være for autocampere, du bliver grundigt sat ind i alle regler, når du afhenter autocamperen.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark