Hvad skal man have med på camping? Og hvor skal man tage hen?

//

Denne guide er for dig, der tænker på miljøet og holder ferien i Danmark – på camping. Herunder kigger vi nærmere på, hvad man skal have med på campingturen og hvor man kan rejse hen.

Pakkeliste til camping

Pakkelisten afhænger naturligvis af, hvor lang tid turen varer, og hvilket campingområde man befinder sig i. Men der er alligevel et par ting, der er gode at have med på alle campingture.

Det første og mest essentielle er et godt telt. Det skal kunne holde til vejret – både regn og vind – og samtidig være behageligt at sove i. Når det kommer til telte, kan det betale sig at investere i et godt mærke.

En anden vigtig ting er en campingkøleskab, der kan holde madvarerne friske i længere tid. Campingkøleskabe fås i mange størrelser – så det er vigtigt at tænke over, hvor meget plads du har brug for.

Det er også en god idé at have en kompressor med på campingturen. En kompressor gør det nemmere at pumpe op i luftmadrasser eller andre campingmøbler.

Endelig er det en god idé at have et camping gasblus med på turen. På den måde kan du lave mad udenfor og nyde naturen på campingpladsen.

Det er altså ikke så svært at finde ud af, hvad man skal have med på campingturen. Følg blot disse simple råd, og du vil være godt rustet til campinglivet.

Hvor skal man tage på camping i Danmark?

Der er campingpladser overalt i Danmark – både i byerne og på landet. Hvis du er på udkig efter en campingplads i nærheden Sydfyn kan vi i den grad anbefale First Camp Bøsøre Strand, der ligger helt ud til havet.

Campingpladsen har en fantastisk beliggenhed, og der er masser af aktiviteter for både store og små. Du kan se mere om camping i Bøsøre og resten af Danmark her.

Tæt på Bøsøre finder du både Nyborg og Svendborg, så der er masser af seværdigheder i området.

Camping er en miljøvenlig ferieform, så nyd også din ferie i Danmark med god samvittighed. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark