Hvordan skal du prioritere din transport i 2023?

//

Transport med lastbil

Denne industri er nok den mest benyttede i verden. Aldrig har der været så mange mennesker der bruger lastbiler. Det er til alt transport: varertransport, flyttesager, mad, hårdehvidevare, industrielle materialer. Det hele! Lastbilen er blevet så stor og effektiv at dens alsidighed næsten ikke kan konkurreres med. Det er kun på meget på perimetere at de understående brancher kan udkonkurrere lastbilen. Men hvad  betyder det for den grønne omstilling? Det det betyder at de også har det største ansvar overfor os andre. Der bliver trods alt også taget mange nye initiativer og der bliver i øjeblikket eksperimenteret med en el-lastbil.

Transport med Fly

Flytransport er både dyrt og kompliceret, men hvad er fordelene? En af fordelene er at det ikke forurener nær ligeså meget som de andre brancher. DHL flyene for eksempel er blevet så store at de kan rumme flere tons varer. Disse fly flyver bl.a. mellem USA og europa. Flyene bliver desværre pålagt flere og flere udgifter nu til dages grundet både sikkerhdsmæssige foranstaltninger og deres emissionsproblemer. Flytransport vil tænkeligt sakke bagud ift. for eksempel shipping på vandet der konstant bliver videreudviklet.

Transport med tog

Toget er den næstældste opfindelse på denne liste. Den har været prøvet gennem tiderne og er bedstefaren til mange transportmidler. Toget er meget stabil og sikker i sin leveringsform da der ikke skal de sammen sikkerhedsmæssige forhold til og risikoen for fejl er meget meget lavere. Derfor kan du med god grundtilvælge toget som transportmiddel hvis du skal være sikker i dine transporttid eller er afhængig af at sikkerheden er i top når det gælder transport af dine varer.

Transport på vandet

Vandtransport er den ældste transportmiddel i verden. Vores tidlige artsfæller brugte båden til at besøge øer og erobre nyt land. I dag bliver 33% af alle verdens varer transporteret over vandet, hvilket fortsat er fint grundet den store økonomi og dens innovation.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark