Hvordan vælger jeg en god seng?

//

Det er vigtigt, at man har en god seng, man kan sove i om natten. Det er nemlig, mens man sover, at man samler energi til den næste dag, og det er klart, at man ikke kan være oplagt, hvis man har sovet dårligt på grund af en dårlig seng.

Har man smerter, er det også noget, som en dårlig seng kan forværre. Det er bestemt ikke en dum beslutning at prioritere en god seng højt. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du finder ud af at vælge den seng, som er den rette for dig.

Du kan få en boxmadras

Har du brug for en seng, der er nem at samle, så kan det med fordel være, at en boxmadras er det helt rette for dig. Når man får en boxmadras, så får man egentlig ”bare” en madras i en indbygget ramme, som man selv samler, når den ankommer. Det kan være en praktisk og god seng at vælge.

Hvor skal jeg vælge en seng fra?

Det er klart også en god idé at få en seng fra et sted, der har et godt omdømme. Det kan f.eks. være, at du skal kigge nærmere på sortimentet fra bedre netter, hvor der findes et stort udvalg af mange forskellige senge. Det er også meget smart, at man finder sin seng fra nogen, der også kan hjælpe én med at blive guidet mod den rette seng.

Du kan få en kontinentalseng

Der er også mange, der holder af at have en kontinentalseng i soveværelset. Det kan være en god løsning, hvis man før har haft en dobbeltseng, hvor der har været en revne i midten. Det er nemlig noget, som man undgår med en kontinentalseng, fordi der ligger en springmadras på toppen, som forhindrer, at der kan opstå en revne.

Hvis man f.eks. har en partner, kan det være, man kender til, at den ene ofte ender nede i sprækken i løbet af natten.

Har du overvejet en elevationsseng?

Der var engang, hvor man ofte – og måske udelukkende – forbandt elevationssenge med noget, som man fandt på et hospital. Men i dag er der flere og flere, der har opdaget, hvor mange fordele der faktisk kan være ved at have en elevationsseng i soveværelset.

Det kan f.eks. være praktisk, hvis man godt kan lide at sidde og se en film om aftenen fra sengen, eller hvis man godt kan lide at læse, inden man sover. Så kan det være rart, at man kan sidde i en mere oprejst stilling, så man har det komfortabelt.

Du kan få en enkeltmandsseng

Hvis man ikke har brug for en stor seng, men man f.eks. går meget op i at have meget plads, så kan det også være en mulighed med en enkeltmandsseng.

Det kan f.eks. være smart, hvis man bor meget småt, f.eks. på et kollegieværelse, hvor der også gerne skal være plads til meget andet end bare at sove. Det kan være, at du nu er kommet tættere på at vide, hvilken seng der er den rette for dig.

 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark