Jul i Valhal

//

I år vil vi fejre julen i en anden verden, nemlig Jul i Valhal. Vi har inviteret nogle af de bedste danske youtubere til at komme og fortælle deres version af Ragnarok. Gennem deres historier, vil vi lære om de 12 aser, der kæmper for at redde verden fra lighedens hævn.

Aserne

Aserne er guderne i den nordiske mytologi. De bor i Asgard, som er en verden af ​​fryd og glæde. Aserne kæmper for at redde verden fra lighedens hævn. De 12 aser, der kæmper for at redde verden, er: Odin, Thor, Freyja, Heimdall, Tyr, Baldur, Bragi, Hodr, Loki, Freyr, Njord og Ullr.

Ragnarok

Ragnarok er en mytisk begivenhed, der vil finde sted i en fremtidig tid. Ragnarok betyder “afslutningen på verden” eller “dommedag”. I den mytiske begivenhed kæmper aserne mod jotnerne og guderne mod hinanden. Der vil være massiv ødelæggelse af verden og mange mennesker og guder vil dø. Efter Ragnarok bliver en ny verden skabt og aserne genopstår. 

Juletiden

I år fejrer vi julen i Valhal. Vi har inviteret nogle af de bedste danske youtubere til at komme og fortælle deres version af Ragnarok. Gennem deres historier, vil vi lære om de 12 aser, der kæmper for at redde verden fra lighedens hævn. Julen er en tid for hygge og glæde med familie og venner. Så lad os fejre julen sammen i Valhal! 

Konklusion:

Jul i Valhal er en sjov og unik måde at fejre julen på. Du kan lære om aserne og deres kamp for at redde verden fra lighedens hævn. Du kan se de bedste danske youtubere fortælle deres version af Ragnarok. Og du kan hygge dig med familie og venner i et fantastisk univers! Så lad os alle sammen fejre julen i Valhal!

Glæd dig til årets tv julekalender på både DR1 og TV2, læs mere om dem her.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark