Kan man skrotte en bil?

//

Et af de mest almindelige dilemmaer, som nye bilkøbere står over for, er, om de skal skrotte deres eksisterende køretøj til en autoophugger eller sælge den til en privat. For at besvare dette skal man spørge sig selv: “Hvilken slags køretøj har jeg?” Det andet spørgsmål at stille sig selv er: “Hvilken stand er køretøjet i?”

For personer med en populær bilmodel kan man opleve, at et privat salg kan give største overskud. Man vil måske opleve, at det gamle køretøj har de funktioner og muligheder, som bilkøbere ønsker. Men hvis man har en bil, der ikke opfylder disse kriterier og ikke er særlig populær, kan man overveje at skrotte sin bil.

Hvilke biler accepterer en autoophugger?

Generelt vil en autoophugger acceptere enhver bil i enhver tilstand. De fleste er ligeglade med rust, dings, skader eller endda rifter eller pletter, der kan være på polstringen. Selvom der er tale om en bil, der ikke kører, kan man få sin bil skrottet.

Hos en autoophugger får man naturligvis ikke top dollar for bilen, men i det mindste skal man ikke længere tænke på sin skrotbil.

Hvor kan man finde en autoophugger?

Det er i dag let at finde en autoophugger, som er interesseret i at købe en skrotbil. Ønsker man at finde den bedste pris på sin skrotbil, kan man med fordel benytte online tjenesten bedsteskrotpris.dk. Platformen samler mere en 50 autoophuggere i hele Danmark, som byder på din skrotbil, og giver dig den bedste pris. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark