Kandinsky plakat

//

Køb en Kandinsk plakat til dit hjem

Hvis du er interesseret i at købe en Kandinsky plakat, har du mange muligheder. Du kan finde en smuk original hos online forhandlere, eller du kan vælge mellem en moderne ekspressionistisk udgave. Når du køber en original, vil du gerne gennemgå eksempler fra forskellige epoker. Du kan også vælge mellem stykker fra det tidlige 20. århundrede og dem, der blev skabt i de senere år af århundredet. At tilføje en Kandinsky original plakat til dit hjem kan give et værelse en ny energi, og er en måde hvorpå dit hjem kan få et kunsterisk boost. 

Kandinskys teori om form og farve

Wassily Kandinskys teori om form og farver er en grundlæggende komponent i moderne kunst. Kunstneren hævdede, at genstandes former har deres egne indre bevægelser, og at disse skulle afspejles i malingen. Farver, for eksempel, er beslægtet med musikinstrumenter. Som følge heraf hævdede Kandinsky, at formen af ​​en trekant placeret opad har en mere stabil appel end en firkant placeret nedad.

 

Hans indflydelse på andre abstrakte ekspressionister

Kunstverdenens reaktion på Wassily Kandinskys arbejde har været blandet. Nogle ser hans arbejde som en forlængelse af modernismen, mens andre ser det som et mere spirituelt udtryk. Generelt er Kandinskys indflydelse dog tydelig. Mange af hans malerier, som “Spirit of Love II,” er dybt symbolske og anses for at være blandt de mest indflydelsesrige kunstværker.

 

Hans originaler

Wassily Kandinsky, en berømt modernistisk kunstner, har et ærværdigt ry for sit arbejde, og han har mange originale plakater til rådighed for køb. Disse plakater kan tjene som tankevækkende indretning til dit hjem eller kontor. De kan også erhverves i form af træsnit, litografi eller ætsning. De originale plakater fås i en række forskellige størrelser og stilarter, så du kan vælge en plakat, der vil komplimentere dit rum perfekt.

 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark