Kom kropsusikkerhed til livs

//

Fokus på krop og udseende fylder meget i mange menneskers hverdag. Tynd, tyk, krøller, uren hud – alle sammen er det faktorer, der kan pille ved en indre usikkerhed. Og hvad enten vi vil erkende det eller ej, så skal kropsusikkerhed italesættes.

Det handler ofte om udstråling, selvtillid og selvværd. Og for mange mennesker kan det være en hjælp at inddrage professionelle kræfter, når det kommer til at skulle føle sig mere sikker i egen krop. Derfor har vi valgt at hjælpe dig på vej. AGATA, der er et privathospital på Nordsjælland, står klar med åbne arme. De udfører plastikkirurgi med dig i centrum.

Mange års erfaring
AGATA er primært specialiseret i plastikkirurgiske behandlinger og andre mindre kosmetiske behandlinger. Hvad enten du ønsker en ansigtsoperation, en næseoperation eller en brystoperation, så er du sikret en behandling i trygge omgivelser. Med over 15-års erfaring i rygsækken anvender de dygtige plastikkirurger kun de sikreste metoder og bruger udstyr af højeste kvalitet således, at du altid får en behandling i verdensklasse.

Giv din hud pleje
Hvis din hud trænger til foryngelse, spændstighed og ekstra omsorg, så er du landet det rigtige sted. Den såkaldte vampyrbehandling hos AGATA, der også er kendt som PRP mikroneedling, er en effektiv behandling. Behandlingen er fuldstændig naturlig, da det foregår ved, at dit eget blod fremhæver blodets unikke vævsfaktorer og helende egenskaber til at forbedre huden. Behandlingen giver en mere fast og forbedret hudkvalitet og hjælper desuden mod rynker, pore, tør hud og hårtab. Det er uden tvivl en behandling, der giver flotte og længerevarende resultater.

Ved en PRP-behandling vil du kunne mærke en prikkende fornemmelse efter behandlingen. Der kan være en smule rødme, let hævelse og blå mærker, men det forsvinder hurtigt igen. Det endelige resultat ses typisk efter 3-6 uger og vil blive ved med at forbedre sig i 1-2 år efter behandlingen. For at sikre en tryg proces, er du hele tiden i en tæt dialog med klinikken – også i tiden efter behandlingen.

Økonomisk hjælp 
Det er ikke alle og enhver, der har økonomisk råderum til en operation. Det kan være relativt omfattende at få en kosmetisk behandling – både personligt og økonomisk.
Der er dog mulighed for at få økonomisk støtte til din næste behandling. I samarbejde med Resurs Bank tilbyder AGATA Privathospital nemlig et rente- og gebyrfrit lån, hvor du kan låne op til 60.000 kr. Og som prikken over I’et, bestemmer du selv, hvor meget du vil afdrage med.

Hos AGATA har du rig mulighed for at give dig selv nogle ekstra pluspoint på selvtillids- og selvværdskontoen. Forud for din valgte behandling, skal du til en forundersøgelse, og du har 48 timers lovpligtig betænkningstid.

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der egner sig bedst til dig for at komme kropsusikkerheden til livs? Eller brænder du inde med spørgsmål vedr. priser, gavekort eller klinikken, så tøv ikke med at kontakte AGATA. Både speciallæger og sygeplejersker står klar til at omfavne dit individuelle behov baseret på en ærlig og faglig forundersøgelse.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark