Liverpool: En guide til Storbritanniens hotteste by

//

Liverpool er en af Storbritanniens mest livlige og spændende byer. Liverpool ligger i den nordvestlige del af England og er verdensberømt for sin musikscene og kulturarv. Med så meget at se og gøre er Liverpool et must for både turister og lokale at besøge!

Fakta om Liverpool

– Liverpool er den fjerde mest befolkede by i Storbritannien med en befolkning på over to millioner mennesker.

– Byen er hjemsted for to Premier League-fodboldklubber, Liverpool FC og Everton FC.

– Liverpool er kendt som “kulturhovedstad” takket være sin rige historie og sit store udbud af kulturelle attraktioner.

– Byen har flere museer og kunstgallerier end nogen anden by i Storbritannien uden for London.

Hvad kan man se og gøre i Liverpool

Der er flere ting at foretage sig i Liverpool. Du kan besøge den verdensberømte Albert Dock, der er hjemsted for galleriet Tate Liverpool, Merseyside Maritime Museum og The Beatles Story-museet. Du kan også tage på en rundvisning på Anfield eller Goodison Park, hjemsted for henholdsvis Liverpool FC og Everton FC. Og hvis du er til shopping, kan du shoppe i byens centrum eller gå på opdagelse i de uafhængige butikker i det bohemeagtige kvarter Ropewalks. Besøg en af Liverpools mange historiske kirker, f.eks. St. George’s Hall eller katedralen.

Liverpool oser af fodbold

Liverpool er hjemsted for to af de mest succesfulde fodboldhold i England, Liverpool FC og Everton FC. Anfield, der er hjemsted for Liverpool FC, er et must for enhver fodboldfan. Tag en rundvisning på stadion, besøg klubmuseet eller nyd blot stemningen på en kampdag. Goodison Park, der er hjemsted for Everton FC, er er også et besøg værd. Hvis du vil have et andet perspektiv på byens fodboldkultur, kan du tage på en rundvisning på Everton FC’s træningsbane, Finch Farm. Hvis du gerne vil opleve fodbold på hjemmebane, så arranger en fodboldrejser Liverpool.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark