Malinees professionelle behandling i vejle

//

Kunne du tænke dig en ansigtsbehandling, der er flere at vælge imellem hos Malinee i Vejle, du kan finde dem alle her: https://malinee.dk/vejle-ansigtsbehandling/ . Malinee tilbyder for eksempel en ’ Detox Ansigstbehandling ’, ved denne ansigtsbehandling bliver din hud renset helt ned i dybden, hvor den samtidig fjerner alle døde hudceller og strammer porerne, så de ikke er så synlige på huden. Sådan mindskes urenheder også, da det vil være sværere for snavs og skidt at gemme sig i porerne.  Efter en detox ansigtsbehandling vil huden genoprette sin naturlige og smukke hudfarve og få sin skinnende glød tilbage. Detox ansigtsbehandlingen varer kun 30 minutter og er derfor en hurtig men grundig ansigtsbehandling. Ud af de 30 minutter er der 20 minutters ansigtsmessage, så behandlingen er også yderst afslappende og er derfor det perfekte afbræk fra hverdagen. Behandlingen er velegnet til alle og den booster din hud, som ellers kan være blevet træt fra forurening, dårlig kost eller rygning.

Den yderst populære ’ Skin Jet Ansigtsbehandling ’ er også at finde i Malinees sortiment. Det er ellers det eneste sted i trekantsområdet man kan modtage en skin jet behandling. Skin jet behandlingen er yderst effektiv og giver dig en enormt glat og blød hud med utrolig glød. Det er tydeligt at se resultaterne allerede efter første behandling. Skin jet behandlingen er en peeling af huden i ansigtet specielt designet så de suveræne plejeprodukter kan komme endnu dybere ned i hudens lag og derfor få en bedre virkning. Behandlingen er til alle hudtyper og virker mod akne, pigmentforandringer, karsprængninger, begyndende rynker og markante linjer.

Malinee går enormt meget op i kvalitet og nærvær og du er derfor sikret en professionel og afslappende oplevelse i klinikken. Du kan bestille din næste ansigtsbehandling her: https://malinee.dk/vejle-ansigtsbehandling/. Malinee har behandlet i mange år og er altid sprængt fyldt med energi og klar til at give dig forkælelse. Malinee får gode anmeldelser og har kun tilfredse kunder. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark