Markedsføring med smarte reklamegaver

//

Kuglepenne, nøgleringe og andet nips er meget populært som reklamegave i dag. Ønsker dit firma derimod nogle produkter, som vil feje jeres kunder og samarbejdspartnere bagud? Hos TopSupplies.dk findes et væld af forskellige reklamegaver, som skiller sig ud og med sikkerhed vil glæde kunder.

Ønsker dit firma at optimere jeres markedsføring med smarte reklamegaver? På webshoppen kan i vælge mellem mange forskellige produkter, som med garanti kan få jeres brand til at stå frem. I kan få bekendte og kunder til at huske jeres brand bedre. I kan blandt andet investere i badehåndklæder med logo som jeres fremtidige reklamegave. De er alle lavede af lækre, bløde og absorberende materialer og kan beklædes med det tryk i ønsker. Derudover bliver de taget med på stranden af jeres kunder og vil skabe reklame for jeres virksomhed. Håndklæderne har en stor overflade, som gør det nemt at sætte et flot logo på. Man kan nemt forestille sig, hvordan folk ryster deres håndklæder på stranden. Jeres logo vil, på denne måde, blive vist til hele stranden.

Reklamegaver til alle målgrupper

Det kan være en god idé at undersøge, hvilket køn og hvilken alder jeres kunder har. Hvis jeres kunder består at elektronik-interesserede mænd, så kan i med fordel vælge noget som passer til dem. Der tilbydes nemlig mange reklamegaver med smarte elektroniske gadgets. I kan glæde jeres kunder med trådløse opladere iført jeres logo. På denne måde har i nogle lækre produkter, som i kan forære som giveaways til konferencer eller fremtidige messer. USB kabler er endnu et produkt som de fleste ikke kan undvære. De bruges nemlig ikke blot i virksomheder, men også i skoler og i hjemmet. På denne måde rammer i en bred målgruppe ved at vælge en reklamegave som de fleste vil værdsætte. Gør det lettere for modtageren at opbevare sine dokumenter, på en sikker måde, ved at give dem USB kabler eller HUBS som reklamegave. Du kan dermed gøre din virksomhed mere synlig i forskellige kredse.

Det miljøvenlige valg

Køkkenting er en anden kategori af reklamegaver som mange mennesker kan få glæde af. Det er nemlig altid dejligt at få lækre produkter til hjemmet. Du kan overraske mange med et lækkert olie/eddikesæt med logo eller et smart bestiksæt i bambus. Sættet er fremstillet i miljøvenlig bambus og er dermed et godt alternativ til plastikbestik, som bare ender i skraldespanden. Bambusbestik har samtidigt et lækkert look og er altid unikt idet, at farven på bestikket kan variere. Her tiltrækkes kunden, som bestræber sig på en mere miljørigtig hverdag

Mange er gået med på bølgen om at eliminere miljøskadelige produkter og de vil i den grad værdsætte, at dit firma har taget højde for det. Det er nemt at finde reklamegaver, som er fremstillet af miljøvenlige materialer, da de er beklædt med et grønt blad på webshoppen. Du kan dermed være med i kampen for en grønnere planet, samtidig med at du booster din markedsføring med reklamegaver.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark