Med Gubi stole får du et unikt udtryk

//

Søger du stole og andre møbler med et udtryk, der kan give dit hjem eller måske din virksomhed et unikt udseende, så er det oplagt at vælge Gubi. Med Gubi får du møbler med både funktionalitet og i lækkert design.

Gubi

I 1967 grundlagde parret Gubi og Lisbeth Olsen designvirksomheden Gubi. De to har skabt en virksomhed, der producerer tidsløse og smukke designermøbler. Møbler der beskrives som smukke og tidsløse. Gubi har modtaget en række designerpriser, og betegnes som et af Danmarks førende designerbrands. I dag drives Gubi af Jacob Gubi Olsen med en vision om at skabe et tidløst design med innovation, funktionalitet og kvalitet som nøgleord. Ideen med Gubis møbler er at stimulere sanserne og at gøre det på en smukt og funktionel måde.

Gubi stole

Det er specielt designerstole som Gubi er berømte for. Gennem tiden har Gubi skabt en række ikoniske stole heriblandt de meget populære Gubi lænestole, der er meget populære. Stole fra Gubi er lavet i et klassisk tidsløst og et unik udtryk plus lavet materialer i højeste kvalitet. Stolene er designet med stor fokus og holdbarhed. Så søger du stole og møbler i lækkert design, er det oplagt at find gubi spisebord og stol her, og få det unikke udtryk du gerne vil have.

Gubi 5 på museum i New York

En af de mest ikoniske stole fra Gubi er Gubi 5. Gubi 5 er designet i 2003 af designerne Borin Berlin og Poul Christiansen. Stolen har vundet en række designerpriser, og er faktisk nu en del af den udstilling, der er permanent på Museum of Moderne Art i New York. Noget der taler helt for sig selv. Gubi 5 er lavet med en innovativ 3D finer-teknik. En metode der gør, at stolen bliver meget lettere, og så bidrager det formspændte sæde til en yderligere komfort i stolen.

En italiensk vinkel

Danmark og Italien er begge lande kendt for at lave lækkert design. Men dog på to forskellige måder. Med stolen Gubi Beetle mødes de bedste fra de to lande. Den er designet af den kendte designduo GamFratesi, der bestå af italienske Enrico Fratesi og danske Stine Gam. Med Gubi Beetle får du både den nordiske funktionalisme og enkelthed samt den italienske lækkerhed. Det hele går op i en højere enhed.

Også barstole

Har du brug for barstole i et design, der er lidt mere end normalt, så kan du også vælge møbler fra Gubi. Gubi Barstol er også lavet med det meget innovative finer-teknik, og har derfor et meget karakteristisk udtryk, og kan give din bar et helt andet udseende.

Plus lamper

Gubi er meget mere end stole. Det er specielt også lamper Gubi kan byde på. Du kan opnå en klassisk boligindretning med et lækkert ekstra tvist med lamper fra Gubi. Du kan få et tidløst look med elegance og enkelthed med lampen Gubi Bestlite, der virkelig er en klassiker med rødder tilbage til tiden lige før Anden Verdenskrig. Winston Churchill har brugt den. Gubi har så givet den ekstra liv og nye farver, så den passer til den moderne verden.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark