Miljørigtig lapning af bildæk – Punkteret dæk bil

//

Du kører afsted, og så rammer du et stort huller. Dine bildæk punkterer, og du er nødt til at holde ind til siden af vejen. Det er en situation, som ingen ønsker at stå i, men det sker alt for ofte. Hvad gør man, når det sker? Du kan enten ringe efter en kranvogn eller forsøge at lappe dækket selv. Hvis du vælger sidstnævnte mulighed, kan du her se, hvordan du gør det på den miljøvenlige måde.

Du skal blot bruge et hurtigtørrende klæbemiddel og nogle dækplaster. Du kan finde disse i enhver bilforretning. Sørg for at få den rigtige størrelse lapper til dine dæk. Når du har dine forsyninger, skal du rengøre området omkring punkteringen med en klud. Det vil hjælpe plasteret med at klæbe bedre fast. Påfør derefter klæbemidlet på lappen og klæb den fast på dækket.

Sørg for, at klæbemidlet er helt tørt, før du kører på dækket. Du bør også kontrollere dit dæktryk regelmæssigt for at sikre, at plasteret holder. Hvis det ikke er tilfældet, kan du gentage disse trin så mange gange som nødvendigt.

Lapning af bildæk pris finder du via linket. Her får du gode priser og tilbud, der er til gavn for dig. Et Punkteret dæk opstår altid, når man mindst har brug for det, og derfor er det godt at være på forkant i forhold til at vide, hvilket firma man bør kontakte.

Få hjælp udefra: Hvis du ikke har lyst til at gøre det selv, eller hvis du ikke har tid til det, kan du få hjælp udefra. Der findes mange virksomheder, der tilbyder dækreparationer. Du skal bare lave en hurtig søgning på Google for at finde et i dit område.

Reparation af et bildæk behøver ikke at være miljøskadeligt. Med et par enkle trin kan du lappe dine dæk på den miljøvenlige måde.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark