Miljøvenlig struktur

//

Når man taler om miljøvenlighed så kommer der sikkert tanker som bæredygtige produkter og services op, men det er nødvendigvis ikke hvad miljøvenlighed indebærer. Selvfølgelig kan man ikke løbe fra at det handler noget omkring Naturens sundhed osv. Dog kan det også omhandle hvordan man sådan generelt set opfatter verden og dens opbygning eller struktur.

 

Det starter med at man kigger på steder man opholder sig meget af sin tid, dette kan eksempelvis være sin arbejdsplads. Her er der stor forskel på hvor man befinder sig i forhold til hvilket erhverv man arbejder indenfor. En revisor opholder sig som regel altid på sit kontor eller på et kontorfællesskab, hvorimod en håndværker som en stukkatør arbejder forskellige steder dag til dag. Tager man miljøet i tankerne på arbejdspladsen har det mange aspekter som man kan kigge på. Det kan jo være den tone eller stemning der er på arbejdspladsen, det kalder man også for miljø et eller andet sted. Miljø dækker derfor over en bred vifte af vores hverdag, og kan ændres eller manipuleres utrolig meget ved, uden at vi tænker over det.

 

Sådan overordnet set kan en miljøvenlig struktur omfatte ens forbrugsvaner samt glæden man spreder i sin hverdag. På denne måde kan man sagtens udvælge nogle af ens aktiviteter og effektivisere eller forbedre den, for enten et mere bæredygtigt produkt, eller en mere behagelig arbejdsplads. Struktur er noget vi alle har på hver vores måde og betyder egentlig bare hvordan tingene forholder sig til hinanden. Derfor kan man sagtens foretage sig en ændring i visse ting, så længe det spiller sammen med resten. Tager man og kigger på et større kontor, så kan man næsten med sikkerhed sige at der drikkes en masse kaffe. Hermed er en del af dagens struktur altså at der drikkes kaffe i arbejdstiden.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark