Miljøvenlige SEO- og markedsføringsbureauer

//

Når det kommer til at blive grøn, tænker mange mennesker over de små ting, de kan gøre i deres personlige liv for at blive mere miljøbevidste. Men hvad med virksomhederne? Kan de også blive grønne?

Absolut! Der dukker et stigende antal miljøvenlige SEO bureauer op over hele landet. Disse SEO bureauer er forpligtet til at bruge bæredygtige forretningspraksis, fra at bruge genbrugspapir til at forsyne deres kontorer med vedvarende energi. De arbejder også med deres kunder for at hjælpe dem med at skabe miljøvenlige hjemmesider.

Ifølge en nylig undersøgelse udført af National Association of Colleges and Employers rangerede jobsøgende “grøn teknologi” som en af ​​deres top fem mest ønskede færdigheder for professionel succes i det kommende år. Og i en undersøgelse fra Elance-oDesk fra 2010 sagde 51 % af de adspurgte, at de ville betale flere penge for tjenester fra virksomheder, der er forpligtet til positive sociale og miljømæssige forandringer. Med en anslået $5,2 milliarder af grønne forretningstjenester, der forventes at blive solgt i 2015, er det klart, at virksomheder høster fordelene ved at gå grønt med deres kunder.

 

Miljøvenlige bureauer

Her er 3 eksempler på, hvordan digitale bureauer kan blive grønne. Hvis du ejer et digitalt bureau, skal du tage noter, fordi disse tips kan hjælpe din virksomhed med at få endnu større indflydelse!

1. Arbejd med kunder, der er forpligtet til bæredygtig forretningspraksis. Tilbyd at hjælpe dem med at skabe miljøvenlige hjemmesider og marketingkampagner for at vinde deres tillid og beholde dem som kunde.

2. Tilskynd dine kunder til at købe grønt! For eksempel, hvis de udskriver markedsføringsmateriale derhjemme eller med et eksternt trykkeri, skal du henvise dem til grønne printerressourcer (som denne liste over grønne printere i Toronto). Når det kommer til at skabe websteder, skal du opmuntre dem til at bygge deres websteder på servere, der udnytter vedvarende energiressourcer som vind-, geotermisk eller solenergi.

3. Indled bæredygtig forretningspraksis i din daglige drift. Find måder at reducere papirforbruget ved at tilskynde medarbejderne til at udskrive dobbeltsidet, når det er muligt, og find andre måder at skære ned på papirforbruget på kontoret (som at bruge e-signaturer til dokumenter).

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark