Naturens balance er menneskets livsbetingelse

//

Kosttilskud er et af bindeleddene mellem naturens råstoffer og menneskets velvære. Derfor er det selvsagt vigtigt, ikke at ødelægge naturgrundlaget i forsøget på at opbygge menneskekroppen. Terranova ønsker at bidrage til menneskets sundhed såvel som naturens balance. Her kan du læse om de tiltag Terranova har taget for at medvirke til opretholdelsen af naturens balance. Du kan selvfølgelig og læse mere på Terranovas hjemmeside.

Grøn og forsvarlig produktionskæde

For det første er produktionskæden lokalt bæredygtig eftersom floraen ikke bringes i fare. Det skyldes at der ikke anvendes plantebeskyttelsesmidler og pesticider i produktionen. Terranovas bæredygtige produktionsmåde sikrer samtidig, at det kun er de bedste og reneste råvarer, der finder vej til kundernes kosttilskud.

Velegnet for veganere og vegetarer

En anden fordel ved Terranovas kosttilskud er, at de er 100% veganske. Der er altså ikke anvendt animalske fødevarer i fremstillingen. Da animalske fødevarer generelt er mere klimabelastende end plantebaserede ingredienser, er dette ligeledes et skridt i en grønnere retning. Derudover understøtter Terranova samtidig vegetarer og veganeres klimavenlige madvaner, så de kan få de vitaminer og mineraler, der kan være svære at få i et tilstrækkeligt niveau, hvis man har fravalgt kød og mælkeprodukter.

Eksempelvis anbefales B12-vitamin og D-vitamin, da disse vitaminer stort set ikke findes i plantebaseret kost. Da solens stråler er den vigtigste kilde til D-vitamin, kan de fleste bosat i Danmark nyde godt af et d-vitamin tilskud hen over vinteren, hvor soltimerne er få og påklædningen skærmer mod de få stråler der måtte slippe igennem.

Nej tak til plastik

Plastik er overalt på vores klode. I havet, ørkener og i vores maver. I forsøget på at minimere forbruget af plastik, kommer alle Terranovas kosttilskud i glas i stedet for plastik. Sidst men ikke mindst kompenserer Terranova for den CO2, der udledes når kunderne bruger hjemmesiden. Alt i alt er altså hensigten at minimere energiforbruget og miljøpåvirkningen undervejs på hele rejsen – fra planten dyrkes og indtil det færdigproducerede kosttilskud ender hos kunden.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark