Ny genbrugstrend skyller ind over Danmark

//

Hjemkommet fra et par måneder i USA og nu hvor der er gået et par måneder tilbage i Danmark, er det helt synligt at trenden med at have et par antikke eller ældre bøger sådan henslængt på et bord, nu har indtaget Dannevang. Hvis da ikke beboeren af lejligheden eller huset, er ved at eller har anskaffet sig et bibliotek. Helt overvældende var det hos en af mine nære bekendte, der på en auktion havde købt flere reolsektioner med skabe i mørk mahogni, udført af arkitekten Mogens Koch. Helt så dyrt behøves der nu ikke at gås til værks. Gode ABC-reolen eller tilsvarende kan rigeligt gøre det – og blive rammen om et udmærket bibliotek. 

Måske hellere bruge lidt mindre på reoler, for ar så at bruge desere på indholdet: bøgerne.

Gamle bøger købers hvis du bor i en lidt større by i butikker hvor der står: Køb brugte bøger. brugte bøger til salg, og antikvariske bøger. I en lille by, vil disse forretninger nok ikke helt dække dit behov for bøger, du vil hurtigt få dit specielle behov dækket ind. Derfor må du søge længere ud end i din egen lille andegård. Løsningen står på dit skriveborg – computeren, internettet. Her vil du hurtig og nemt den bog du søger og til den helt rigtige pris.

Her vil du møde www.bogbasen.dk, stiftet for snart 25 år siden, som var Danmarks første internetbaserede antikvariat, baseret på genbrug af de  studerendes dyre studiebøger til de næste hold. Det udviklede sig hurtigt til også til formidling af andre bøger og er i dag en af Danmarks største om ikke det største internetbaserede antikvariat. 

Efter sin alder lidt støvet, for her træffer du ikke en robat nede i højre hjørne til at besvare dine spørgsmål. Du sender en mail eller du kan ringe og få et rigtigt menneske i telefonen og en snak. Samtidig er dit MEDLEMSKAB som køber GRATIS og INGEN KØBETVANG. Oplysningerne du afgiver, skal alene bruges til forsendelsen af din bogpakke.

Bogbasen.dk har ingen nye bøger, kun genbrugsbøger og antikvariat bøger

Rigtig god fornøjelse med dit bibliotek. 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark