Omtanke i gulv-niveau

//

Omtanke i sportens navn

Omtanke kommer i mange former og farver. Til hverdag bruger de fleste danskere tid på at dyrke sind og krop, hvorfor rutinen kan gøre os blinde for nytænkning og bæredygtighed. De fleste har haft indendørs boldspil i idræt. Nogen har spillet håndbold, andre indendørs fodbold. Måske har du endda været så heldig at spillet en indendørs ketcher sport. Men uanset hvilken indendørssport du har dyrket har det været på et gulv hvori der er gået adskillige råmaterialer og kemikalier til for at muliggøre det. Lad os fremover, sammen, have omtanke når vi producerer vores idrætsgulve med dyrebare træ- og plastikmaterialer.

 

Omtanke i hverdagens navn

VI har alle minder i hjemmet. Duften af at ligge på trægulvet. Minder på terrassen en dansk sommerdag. Disse minder, uanset deres omfang, har været i trygge rammer. Lad os sammen skabe tryghed i brug af bæredygtige gulvtekstiler! Lad os benytte materialer vi kan stå inde for, som holder standen og holder længe. Lad os gøre dette for vores yngre generationer, så de ligeså kan skabe sig sammen minder som vi gjorde, blot indenfor mere innovative rammer.

 

Omtanke i erhvervets navn

Vores dagligdag ser vidt forskellig ud. Vi bruger størstedelen af vores liv på at tjene til dagen i morgen, hvorfor vi går mere og mere om i de rammer hvori vi gør det. Vi begynder i langt højere grad at tænke over vores arbejdsmiljø, de fordele og ulemper vores erhverv medbringer. Hvad der gennemgående betyder mest for danskerne er ”God kaffe” og ”Gode arbejdsfaciliteter”. Hvor ville det være lækkert at møde på arbejde, praktik eller på lærepladsen hvor man med god samvittighed kunne sige ”hvor er jeg stolt af de faciliteter og materialer som min virksomhed tager i brug”. Lad os sammen genoverveje og prioriteter genanvendelige gulve i sportens-, hverdagens- og erhvervets navn.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark