Plankeborde er det nye hit

//

Boligindretning er både spændende og udfordrende. At skulle skabe et hjem, som man har lyst til at komme hjem til kræver båd tid, kreativitet og ressourcer. Trends skifter fra måned til måned – også når det gælder møbler. Som det ser ud lige nu, er det især rustikke møbler, der topper på hitlisten.

 
 

Man kan nærmest sige: Velkommen til den moderne tid. En tid hvor de smukke plankeborde er flyttet ind i mange danske hjem – både i små og store familier, i lejligheder og i almindelige huse. I takt med at interessen for plankeborde er vokset, er der også blevet flere muligheder for at få designet borde efter eget ønske og behov. Du kan finde plankeborde i forskellige farver, størrelser, priser og til forskellige formål. Er du på udkig efter et plankebord til dit hjem? Så er du landet det helt rigtige sted.

 
 
Et passioneret firma
 

Vi har valgt at guide dig igennem en jungle af forhandlere, der tilbyder unikke plankeborde og direkte ind i varmen til Yoon Designs. Et firma, der drives af et kærestepar, der begge har en passion for godt håndværk og unikt design.

 
 

Hos Yoon Design har du din helt egen mulighed for at

. Hvad enten du er interesseret i et spisebord, sofabord eller cafébord, så står de klar med åbne arme til at imødekomme dit ønske.

 
 
Udvalget spænder bredt
 

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til boligindretning. Derfor er det også særdeles vigtigt at have et bredt udvalg af materialer. Og det er tilfældet hos Yoon Designs. Her er nøgleordene kvalitet, mangfoldighed og kundetilfredshed. Derfor tilbyder de både materialer såsom ask, eg, sildeben og fyr. Du har også mulighed for at vælge bordben, længde og bredde således, at du sætter dit helt eget præg på plankebordet.

 
 
Et unikt showroom
 

Det kan sommetider være svært at tage et valg, når der er så mange muligheder for udseendet og materialerne. Det har

heldigvis en løsning på. I deres såkaldte showroom, som er beliggende i København Ø, har du rig mulighed for at se et udvalg af specialfremstillede plankeborde. Det kan være med til at give dig en pejling af i hvilken retning du skal gå med materialevalg m.m. Tilmed er showroomet en mulighed for at foretage en fysisk handel, hvor du får en visuel smagsprøve og gode råd med på vejen.

 

Som prikken over I’et er alle produkterne håndlavede. På den måde er du sikret et bord, der har dit helt personlige præg, og som ikke lige kan findes i IKEA, Jysk eller Biva.

 
 

Deres fokus ligger på at have et helt særligt udvalg af specialfremstillede møbler til fair priser. Tilmed tilbyder Yoon Designs at tage en snak med dig om et skræddersyet plankebord.  Hvis du har yderligere spørgsmål vedr. levering, pris eller materialer, så tøv ikke med at kontakte Yoon Designs. De to passionerede ejere står klar til at guide dig fra A til B, når det kommer til at skabe dit rustikke, men helt igennem unikke plankebord.

 
 

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark