Refleksion over den gang jeg flyttede uden min familie

//

Jeg har engang prøvet at flytte. Det var ikke forfærdeligt eller noget, men det var virkelig udmattende, hyggeligt, men udmattende. Og den her gang ville det 100 procent, havde blevet endnu hårdere, hvis jeg ikke havde fået hjælp, end sidste gang jeg flyttede. Sidst jeg flyttede, var jeg sammen med min familie, og de hjalp mig både med at pakke tingene, flytte det fra det ene sted til det andet, og med at pakke det ud igen. Så det tog ikke specielt lang tid.

Det var en okay hyggelig flyttetur, som vel også gik fint, men denne gang bliver jeg nødt til at gøre det alene, for min familie er i den anden ende af landet. Min selvstændige personlighed krævede nemlig, da jeg var 19, at jeg skulle flytte ind i centrum og opleve livet alene.

Og på trods af min selvstændighed, endte jeg med og hyre et flyttefirma, der hed Billig Flyt og det gik egentlig helt udmærket.

Det var lidt svært at gøre det uden min familie, og det tog også en lille smule længere tid og pakke. Men flytningen til gengæld – for at indrømme det – gik en del lettere med nogle professionelle end med mine forældre der råbte ad hinanden hver tredje sekund, omkring hvor pakken skulle hen, og om de var markeret rigtigt.

Jeg behøvede heller ikke vente på flyttemændene, hvilket også sparede en del tid.

De kom til tiden (omkring frokost), og gik igen da jeg havde forsikret dem om, at jeg var okay til at gøre resten selv. Vi fik endda ikke ødelagt noget. Det var ret chokerede, men en god overraskelse, for denne her gang skulle jeg ikke erstatte noget.

Min familie kom som en overraskelse og hjalp med at pakke ud, så jeg endte faktisk med at få det bedste fra begge sider.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark