Rejse til maldiverne

//

Maldiverne er et ø-land i Det Indiske Ocean og er et af de smukkeste steder at besøge på jorden. Læs denne artikel for at få flere oplysninger om at rejse til Maldiverne: hvor i verden det ligger, hvilke seværdigheder du bør se, når du er der, hvordan du kommer dertil og andre tips!

Fakta om Maldiverne

Maldiverne er en øgruppe bestående af mere end 1000 øer. Den ligger i Det Indiske Ocean i nærheden af Sri Lanka og Indien. Dette vidunderlige ørige-land har palmer, hvide strande, krystalklart vand og koralrev – hvilket gør det til et af de bedste steder at besøge på jorden! Maldiverne er, ligesom du ser på rejsekatalogerne, hvor alle drømmer sig hen.

Det bedste tidspunkt at rejse til maldiverne er fra november til maj. I denne periode kan du forvente behagelige temperaturer og varmt vand, men husk, at der i disse måneder er flere mennesker, der rejser rundt! Den billigste sæson er naturligvis april – september, hvor mange unge europæere tager på ferie.

Dét bør du opleve, når du rejser til Maldiverne

Der er mange vidunderlige ting at se, når du besøger det smukke ø-land Maldiverne. Du kan tage på en guidet tur i båd eller kajak og svømme med delfiner, skildpadder og andre vandlevende dyr i en af de mange unikke laguner. Det bedste ved det er, at hvis du ikke kan lide det ene sted, kan du bare gå videre til en anden lagune! Der er også mange fantastiske dykkersteder, hvor du vil se nogle af de smukkeste fisk og koralrev i verden.

Tips til transport på Maldiverne

Transport er ikke et problem, når du rejser rundt på Maldiverne. Du kan vælge mellem flere forskellige muligheder, afhængigt af dit budget: taxaer , bådture, speedbåde eller guidede ture. Alle disse er relativt billige og vil give dig en vidunderlig oplevelse!

Hvordan kommer man til Maldiverne?

Den nemmeste måde er med fly – der er mange flyvninger fra forskellige dele af verden til Malé International Airport på Hulhule-øen. Herfra kan du tage en båd eller speedbåd for at komme rundt på øerne. Så hvis man genre vil til Maldiverne, så skal man være indforstået med, at det indbefatter en masse mellem-landinger, især hvis du gerne vil gøre transporten så billigt som muligt.

Aktiv ferie

Hvis du er til aktive ferier, så kan Maldiverne også byde på lidt af hvert. For Maldiverne er dykkerne Mekka. For havet omkring Maldiverne er noget af det mest fantastiske. Der er rigt dyreliv og koralrev, og så er vandet så klart, at det næsten er uvirkeligt. Du kan også tage på en rundtur til de forskellige øer, for at se så meget som muligt. Lej en bil, og besøg det lokale samfund, hvis du gerne vil vide mere om deres liv og levevilkår.

Ferie, der byder på afslapning

Der er garanti for at komme helt ned i gear, hvis man gerne vil til Maldiverne. Bare billederne i hovedet af hvide sandstrande, palmer, koralblåt vand og varme, får éns indre sjæl til bare at slappe af. For destinationen oser af ferie og ren afslapning. Du kan dase på stranden hele dagen, eller ved poolen, det bestemmer du. Maldiverne har det hele

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark