Sådan får du en mere miljøvenlig arbejdsdag

//

Det er enormt vigtigt at vi tænker mere over at være miljøbevidste. Vi skal være langt bedre til at passe på vores jord, og heldigvis er der mange måder hvorpå vi kan være mere miljøbevidste på. Vi har en tendens til at have så travlt at vi helt glemmer hvor vigtigt det er, at vi tænker på miljøet. Så hvad kan du gøre, for at få en mere miljøvenlig arbejdsdag?

Der er masser af måder hvorpå du kan skåne miljøet

Vi er mange mennesker som har et ønske om at være mere miljøvenlige, men ikke har den fjerneste idé om, hvor vi skal starte henne. Faktum er dog, at det faktisk slet ikke er særlig svært. Selv helt små skridt kan være afgørende i sidste ende. Du kan først og fremmest starte med at tage cyklen mere på arbejde, fremfor altid at køre. Bilen udleder masser af co2 som er enormt dårligt for vores jord. En cykel er både mere miljøvenlig, men også en god måde at få inkorporeret motion på, hvis du har en travl hverdag. Når du kommer hen på din arbejdsplads, så kan sådan nogle ting som at spare på strøm og varme være altafgørende. Det er ingen hemmelighed at de fleste arbejdspladser flittigt gør brug af computere, men husk en gang imellem at slukke for disse. Hvis du arbejder med tal, så kan du med fordel overveje en anden løsning i ny og næ. Du kan overveje et godt og fornuftigt lommeregner køb. På den måde sparer du strøm ved ikke længere at benytte din computer hele dagen, og en lommeregner fra Lomax kan bestemt give dig mindst lige så gode resultater, som en computers lommeregner kan.

Små ændringer skaber store resultater

En anden nem måde at passe bedre på miljøet på, er ved at overveje hvad du drikker af. Vi er enormt gode til at købe plastikflasker, men hvad med i stedet at investere i nogle genanvendelige flasker? Så slipper du for at skulle smide plastik ud, som netop er sindssygt dårligt for miljøet. Det er selv disse ”små” ændringer, som kan være enormt gode for vores jord. Hvis vi er flere der er opmærksomme på, hvad disse ændrede handlinger kan gøre, så er vi flere der kan gøre vores jord til et endnu bedre sted at være, forhåbentligt længe endnu. Det er værd at overveje hvor lidt der egentlig skal til, for at gøre en kæmpe forskel i sidste ende.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark