Sådan får du hurtigt ansat en ledelsesprofil med Nextt Management

//

Hvis en leder i en virksomhed af den ene eller anden årsag stopper med kort varsel, står virksomheden efterfølgende med en kæmpe udfordring, der går ud på hurtigst muligt at finde en ny person, der kan tage over.

Sådanne situationer vil meget tit have kolossale negative økonomiske konsekvenser for en virksomhed, da der skal bruges tid og resurser på at finde en afløser – tid og resurser, som virksomheden som regel ikke har afsat til lige præcis dette specifikke formål.

 

Næsten umuligt for virksomheder selv at finde velkvalificerede midlertidig ledere

Skal virksomheden selv til at lede efter en ny person, der kan gå ind i en lederrolle, vil det være en yderst tidskrævende opgave, og samtidig noget, som mange virksomheder ikke har kvalifikationerne til at tage sig af.

Derfor anbefales det at gøre brug af et rekrutteringsbureau, som er decideret specialiseret i at rekruttere garvede ledelsesprofiler på meget kort tid.

 

Mange års erfaring i Interim Management branchen

Står man som virksomhed og har brug for hjælp til at finde en rutineret og kvalificeret ledelsesprofil på rekordtid, så kan man med fordel henvende sig til rekrutteringsbureauet Nextt Management, som har mere end 18 års erfaring med interim management, og må siges at være nogen af de førende i Danmark indenfor branchen.

Nextt Management består af et team af eksperter, med masser af erfaring i at hjælpe virksomheder med at komme på rette kurs igen. Dette gør de ved på max. 10 dage at finde en midlertidig leder til dem, der fra dag ét, kan gå ind og varetage de opgaver, der forventes af en leder i den pågældende stilling.

På denne måde sørger Nextt Management for at virksomheden kommer ”back on track”, med hensyn til både indtjening, retning og vækst.

Interim Management som betegnelse står for: “midlertidigt lederskab”, og er den faglige term, der bruges om dette område indenfor rekruttering.

 

Adskillige fordele ved Interim Management

Der er mange fordele for en virksomhed, som akut mangler en ledelsesprofil, ved at ansætte en Interim Manager, fx giver det virksomheden mulighed for at have stor fleksibilitet i ansættelsen af en interim manager.

Den største fordel ved at ansætte en Interim Manager er dog at man får en særdeles kvalificeret og rutineret ledelsesprofil, som arbejder målrettet og fokuseret på at skabe resultater så hurtigt som muligt.

4 gode fordele ved Nextt Managements metode:

 1. Hurtig ansættelsesproces
 2. Hurtig behovsafklaring
 3. Hurtig tiltrædelse
 4. 18+ års erfaring indenfor Interim Management

 

Nextt Management er eksperter i at finde profiler indenfor bla.:

 • Midlertidig ledelse (Interim Management)
 • Projektledelse
 • Kriseledelse

Nextt Management kan bla. skaffe denne slags midlertidige ledelsesprofiler:

 • Interim CEO
 • Interim HRO
 • Interim CMO
 • Interim CTO
 • Interim CIO

Nextt Management lægger vægt på at opbygge gode og stabile kunderelationer, på en måde, så det ofte ender ud i at blive samarbejder af længere tids varighed.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark