Sådan finder du det rigtige padlebræt til dit næste eventyr

//

Er du på udkig efter en ny måde at være aktiv og have det sjovt udendørs på? Hvis ja, så overvej at prøve paddleboarding! Denne aktivitet bliver stadig mere populær, og det er ikke så underligt, hvorfor – paddleboarding er en fantastisk træningsform og meget sjov. Men før du begiver dig ud på vandet, skal du sikre dig, at du har det rigtige bræt. I denne artikel vil vi fortælle, hvordan du finder det rigtige paddleboard til dit næste eventyr.

Gå efter vægtklassen

Hvis du er nybegynder, anbefales det ofte, at du starter med et bræt, der er til den tungere side. Det vil gøre det lettere for dig at balancere og holde dig flydende. Efterhånden som du bliver mere erfaren, kan du gå over til et lettere bræt. Når du kigger på boards, så kig på brættets vægtklasse, det skal gerne matche din vægt, man kan nemlig godt veje for meget til et bestemt board.

Kig på længden

Når det kommer til længden, skal du igen tænke på, hvad du vil bruge tavlen til. Hvis du ønsker at padle i roligt vand eller bare hygge dig, så er et længere board ideelt. Disse boards er også gode til begyndere, da de giver mere stabilitet. Hvis du ønsker at padle i mere barskt vand eller lave nogle tricks, er et kortere board nok bedre.

Læg mærke til prisen

Du skal selvfølgelig også overveje prisen, når du vælger paddleboard. Hvis du lige er begyndt, er det nok bedst at vælge et billigere bræt, men det skal ikk være alt for billigt eller noget, der er opusteligt! Men der findes en masse gode bræt til gode priser. Find dit nye paddleboard her. Du kan altid opgradere senere, hvis du finder ud af, at du virkelig nyder at padleboarde. Med alt dette i tankerne behøver det ikke at være svært at finde det rigtige paddleboard.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark