Sådan vælger du det rette emballage

//

Emballage kan anskaffes i mange forskellige størrelser og former. Når du skal finde det rette emballage til netop dine løsninger, kan det være svært at vide, præcist hvad du skal gå efter.

Systemkassen er en online webshop, hvor du har mange muligheder for at købe forskellige papkasser og emballage. Du finder alle typer af løsninger, og du kan købe billigt ind af større partier.

Tænk over anvendelsesmuligheder

Når du skal vælge det rette emballage, skal du tænke over de anvendelsesmuligheder, du skal bruge det til. Måske du har mange forskellige produkter, i flere forskellige størrelser, og derfor gør det det mere besværligt at indkøbe emballage. Det kan også blive ekstra besværligt af, at du måske løbende hele tiden får nye produkter, der kræver nye typer af emballage.

Vælg den fleksible løsning

Derfor er det en god idé at overveje de mere fleksible løsninger. Noget emballage kan foldes efter behov, ud fra størrelsen på det, du skal afsende. Det er smart, da selve emballagen altså er væsentligt mere fleksibel, men det, du sender, har også mulighed for at ligge mere fast og sikkert, til når det skal fragtes.

Køb altid mere end du har brug for

Når du skal købe ind til emballage, bør du altid købe større ind, end hvad dit nuværende behov er. Der er flere gode grunde til dette. For det første sparer du penge, når du køber større ind – på den måde bliver dine udgifter til emballage altså mindre. Dernæst kan det betale sig at gardere sig til fremtiden. At løbe tør for emballage er surt, og du ved aldrig, og der i næste uge skulle komme en masse ordre, så du skal kunne følge med. Og det kan du kun, hvis du blandt andet har emballage nok.

Hellere lidt for stort

Ja, og hvis du nogensinde er i tvivl om, hvilken størrelse emballage, du skal købe, så køb det hellere lidt for stort. Det er bedre trods alt at kunne få det, du skal sende, ned i emballagen eller papæsken, og så har du altid noget at arbejde ud fra der. For lille emballage kan du ikke bruge til noget, og derfor vil det hurtigt blive overflødigt. Er du derfor det mindste i tvivl, så tænk altid stort – eller større.

Kassefyld kan redde meget

En løsning, i forhold til forrige afsnit, er nemlig, at du altid har mulighed for at anvende kassefyld. Det er en smart måde at fylde det overskydende og resterende rum i en pakning. Der er forskellige muligheder for kassefyld, og noget passer måske bedre til lige netop de ting, du skal sælge, end andet.

Du kan fx købe store ruller af pap, som du kan krølle sammen og lægge ved i en papkasse. På den måde kan du undgå, at det, du har sendt, bliver kastet rundt inde i papkassen. Så ligger det i stedet stabilt og sikkert med pap rundt om sig, der kan tage de værste stød.

Hvis det skal være endnu mere sikkert, kan du også kigge nærmere på løsningen med skumfiduser eller bobleplast.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark