Skift til grøn energi i din bolig og hjælp miljøet

//

Vil du gerne være med til at gøre noget godt for miljøet, og har du din egen bolig, kan det være en rigtig god idé at skifte over til grøn energi i din bolig, hvis du ikke allerede har gjort det.

 

Der er mange måder at producere grøn energi på, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde en god måde, der passer til lige netop din bolig.

 

Elsker du historie, kan du bl.a. læse mere om danske runer her.

Så meget koster det at få solceller

Når du skal have solceller, og du skal i gang med at finde ud af, hvad det koster for dig at få solceller, er det altid vigtigt, at du sørger for at få prisen inklusiv levering og installation, så du ikke også skal til at betale for det ud over.

 

For et normalt parcelhus i Danmark siges det, at prisen som regel ligger på 75.000-100.000 kroner, alt afhængig hvor du vælger at købe dine solceller. Men det er et meget godt billede på, hvad du kan forvente dig, når du skal købe solceller. Husk dog altid at indhente tilbud fra flere steder, ligesom hvis du skal bestille bredbånd og tv.

Få installeret en varmepumpe i dag

Hvis du ikke vil have solceller, eller hvis du ikke har mulighed for det, kan du jo også vælge at kigge nærmere på at få dig en varmepumpe. Prisen ligger på nogenlunde det samme leje, som solcellerne gør, og det er også en rigtig god måde at få en grønnere bolig.

 

Fordelen ved at lave disse installationer på din bolig er jo også, at din bolig, foruden at være bedre ved klimaet, også bliver meget mere værd, hvis der er investeret i grønne energikilder.

Skal du gøre brug af vindenergi?

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at læse mere om at gøre brug af vindenergi i din bolig. Bor du et sted, hvor det blæser meget, er det måske ikke helt så tosset at kigge på at få en husstandsvindmølle hjem.

 

Det er stadig ikke en helt billig fornøjelse, men til gengæld kan du glæde dig til, at du kommer til at spare mange penge på el- og varmeregningen, hvis du vælger at skifte over til en alternativ og grønnere energikilde. Det er værd at undersøge nærmere i hvert fald.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark