Trusser til alle dage!

//

Dameundertøj er lidt af en jungle. Der findes mange forskellige typer undertøj – både det afslappede, det praktiske og det frække. Dette er særligt tilfældet når det kommer til dame trusser. Der findes mange forskellige typer, i forskellige størrelse, i et bredt udvalg af farver, fra et utal af mærker. Så det kan altså nogle gange være lidt svært at finde rundt i. For det første, er eksempelvis typen af trusse og pasform to vidt forskellige ting. En g-streng, kan sagtens være både low-waist og high-waist, og det samme gælder med den klassiske hipster. Og pasformen er fuldstændig op til dig og hvad du føler er mest behageligt. Når det kommer til typen af trusser, bør du overveje hvilken type tøj du skal have på i den givende situation. Naturligvis, bør du stadig bære hvad der er mest behageligt for dig, men nogle typer af trusser, passer bedre til noget tøj end andre.

Når du hopper i festtøjet

Her bør du særligt overveje hvilken type festtøj du vælger at tage på. Skal du til fest i byen, eller til bryllup, overvejer du måske en stram kjole, eller en smuk buksedragt. Når tøjet sidder tæt, er det en god ide med et sæt undertøj der ikke kan ses gennem dit tøj. Der er ikke noget værre end at kunne se en trussekant gennem en tætsiddende kjole. Derfor bør du overveje trusser med en g-streng som ikke kan ses gennem tøjet. G-strengstrusser er alsidige, forstået på den måde at de fås i forskellige stof. Både med blonder, i bomuld eller polyamid. Til tætsiddende tøj, hvor du ønsker at dit tøj skal sidde glat og pænt, bør du overveje et sæt trusser i stoffet polyamid. Fordelen ved denne type af stof er at det er næsten usynligt gennem tøjet. Derudover er stoffet så let og tyndt at man næsten ikke kan mærke man har det på!

Hipstere – Når det skal være rart

Når du skal slappe af derhjemme, eller endda når du skal ud at motionere, er et sæt hipstere det rigtige valg. Hipstere er sæt brede trusser, der føltes behageligt på kroppen og samtidig fremhæver både hofter og bagdel. Denne type trusser fås også med blonder, og kan derfor også bruges når vil føles dig lidt ekstra sexet, for dig selv eller din partner. De kan derfor både være behagelige og smukke. Når du skal ud at træne er denne type trusser især rare. De sidder hvor de skal, købes de i polyamid stof, er de samtidig ikke svedabsorberende.

Højtaljede trusser – komfortable og sexede

Formen på trusser betyder også en del. Formen er hvorvidt trusserne er højtaljede eller lavtaljede. Højtaljede trusser er behagelige, fordi de kærtegner hele kroppen. De kan naturligvis fås både i g-streng og hipster stil. Højtaljede trusser fremhæver også din krops former, ved at løfte bagdelen og smyge sig ind om taljen. Højtaljede trusser i bomuld kan særligt være til en behagelig aften derhjemme, hvor afslapning er hovedfokus. Men de kan også sagtens være til en fræk aften i selskab med din partner.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark