Vær med til at samle skrald i miljøets tjeneste

//

Vil du gerne være med til at gøre noget godt for miljøet, kan du jo vælge at gå i gang med at samle skrald op i din by.

Find det billigste termosæt til børn her.

Det tager ikke lang tid

Der skal ikke bruges særlig lang tid på at samle skrald op, før du er med til at gøre en forskel. Alt afhængig mængden af skrald i et givent område, kan bare 30 eller 60 minutter virkelig være med til at gøre en forskel. Du kan nemt sørge for, at vandrestien i dit område er fri for skrald på den tid, eller du kan tage vejene i dit nabolag og fjerne alt det affald, der ligger og flyder. Du kan nå rigtig meget skrald på ganske kort tid, så du skal ikke være bange for, at du skal bruge timer og atter timer på at gøre en forskel. Lidt kan være nok.

Mange grupper der organiserer det

Hvis du har lyst, er der også mulighed for at melde dig ind i en gruppe og på den måde være med til at samle skrald sammen med andre. Der er mange grupper landet over, der har organiseret denne aktivitet, og du vil derfor også tit kunne støde på mange personer på bestemte dage, der går og samler skrald. Ofte er det hele familier, der tilmelder sig, så de på den måde kan lave noget sammen og samtidig være med til at gøre noget godt. Måske er der en gruppe i din by, du kan melde dig ind i?

Start en bevægelse i din by

Hvis der ikke er sådan en gruppe, kan du jo være med til at starte sådan en bevægelse, hvis du gerne vil gøre en virkelig forskel i din by. Du kan sikkert komme langt med bare et enkelt opslag på Facebook, hvis du gerne vil have andre til at deltage i denne aktivitet. Og er I kun et par stykker til at starte med, er det jo stadig flere, end der var før.

Læs også denne guide om flyverdragter.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark