Klæd dit barn på med bæredygtigt børnetøj fra MarMar Copenhagen

//

Der er heldigvis kommet rigtig meget fokus på bæredygtighed. Dette gælder ikke mindst for tøjbranchen, som står for en stor del af den CO2, der bliver udledt verden over. Nogle mærker er dog længere fremme med den bæredygtige produktion end andre. MarMar Copenhagen er et af de mærker, der producerer flot børnetøj med fokus på økologi og bæredygtighed.

God dansk kvalitet med klassiske styles

Mærket er dansk og udstråler god dansk kvalitet. Selve stilen på MarMar børnetøj er eksklusiv og klassisk med innovative strejf, der giver børnetøjet sit helt eget, unikke look. Farverne hos MarMar Copenhagen er er både dybe og dæmpede. De er ikke bange for at kombinere stærke kontraster, der sammen giver et fantastisk godt look.

I deres kollektioner finder man gerne iøjnefaldende mønstre, der på en fortrinlig måde kombineres med dybe farver eller naturfarver. Stilen er meget strømlinet og enkel på trods af vilde mønstre og dyreprint. De får det til at smelte sammen på en helt unik måde, der giver tøjet et udtryk, der udstråler klasse.

En del af deres kollektioner ser ud til at være inspireret af 1950érne. Søde kjoler med ternet mønster, navy trøjer og mange tøjdele i flotte, brune nuancer. Netop de brune nuancer er med til at skabe et ekstra luksuriøst look over børnetøjet. Deres simple leggins i neutrale farve kan gå til hvilken som helst overdel. Disse står i stærk kontrast til de mange overdele, der er designet med søde detaljer og blonder. Det er den perfekte kombination af stilrent og simpelt med søde detaljer. Er du til støvede farver, finder du også masser af flotte styles, der passer ind i dit barns garderobe hos MarMar Copenhagen.

Økologisk børnetøj i Øko-Tex tekstiler

Tøjet udstråler ikke kun kvalitet – det er også god kvalitet! MarMar Copenhagen stræber efter at designe så meget tøj som muligt i Øko-Tex tekstiler. Disse materialer er det bedste valg for barnet, da de er produceret uden skadelig kemi. Og netop kemi er noget af det, der er værst for både børn og miljø. Børnene optager rigtig meget kemi fra det tøj, de har på, og det er ikke alt, der forsvinder igen lige med det samme. Ved at gå efter økologisk børnetøj af Øko-Tex tekstiler, kan du gøre dit for at skåne dit barn for disse unødvendige kemikalier.

Fordelene ved uld i børnetøj

Er du til uld, kan du finde rigtig lækkert børnetøj i uld fra MarMar Copenhagen. Dette gælder både bodyer, bukser, trøjer og ikke mindst huer og vanter. Uld er ekstra godt til de små, da det hjælper dem med at holde den rette temperatur. Uld har de fordele, at det:

  • Køler, når det er varmt
  • Varmer, når det er koldt
  • Transporterer sved væk fra kroppen, så baby ikke bliver klam og kold

Funktionelt børnetøj fra MarMar Copenhagen

Der er også tænkt på funktionaliteten og pasformen, når det gælder tøj fra MarMar Copenhagen. Deres termojakker er eksempelvis designet med ribkant ved halsen, så vinden ikke suser ind, og de er designet længere bagpå, så barnet har god bevægelsesfrihed og kan bukke sig ned under, uden at blive bar på lænden.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark