Om Miljømærket

Miljømærket er en helt frivillig ordning, som viser at du har stor interesse for at bevare miljøet omkring dig. Mærket er ikke en ordning der direkte støtter projekter, men giver derimod igen mved at du får et link til din egen hjemmeside ved at placerer et badge på din side. På den måde hjælper vi alle hinanden med et ønske om at redde vores miljø.

I dag er det et stigende behov for at have øje for miljøet og vi oplever stor interesse for mærket. Derfor vil vi gerne opfordre til at du gør dit for at tilbyde bedre miljø. Vi håber også at du vil gøre brug af de mange spændende fordele der er ved at være miljømærket. Tilmelding Det er meget nemt at tilmelde sig.

Du skal blot gå ind og udfylde en formular. Derefter skal du sørge for at kopiere og indsætte vores badge på din hjemmeside, men du kan også vælge at bruge en “widget” hvor du kan indsætte badge direkte ind på din side. Tilmelding kan gøres til enhver tid, men vi opfordrer dig til at være hurtig. Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde et miljømærke til hjemmesider der inaktive eller ikke har et ønske om at bevare miljøet.

Miljø Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark